Servicetekniker pumpar, Göteborg

Servicetekniker pumpar, Göteborg

Servicetekniker pumpar

Göteborg

KSB-koncernen växer, vi behöver bli fler och vi är just nu inne i en intensiv tillväxtfas. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt framgångsrika team på KSB eller Pumphuset i Göteborg. Detta är en möjlighet både för dig som vill ut och resa eller för dig som vill arbeta i Göteborg med omnejd!

Vårt varumärke är starkt och vi kan därför erbjuda dig intressanta möjligheter i ett globalt företag. Som vår nya servicetekniker får du en ordentlig introduktion, kontinuerligt löpande produktutbildningar och stöd från övriga kollegor och chefer för att du verkligen skall lyckas med ditt jobb.

"Mitt namn är Jimmy Andersson och jag började på KSB 2011 i en roll på vår verkstad och arbetar idag som servicetekniker. Jag har utvecklats bra i företaget och åker nu ut till alla typer av kunder och tar mig an svåra och komplicerade utmaningar, ofta är det hos våra kunder inom Energi-området. Som resande servicetekniker så är det självklart mycket resor runt om i Sverige och det innebär både ensamarbete och att jobba i team. Att vara servicetekniker innebär att man har många olika roller ute hos kund, allt ifrån att vara "längst ner i hierarkin" och göra det man blir tillsagd till att vara högst upp och då är du den som säger till kunden vad som skall göras och leder arbetet."

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du med kvalificerade pumpreparationer ute hos våra kunder eller tidvis i vår verkstad i Sisjön och i huvudsak;
  • utföra reparationsarbete och förebyggande underhåll
  • Installation, montage och driftsättning av pumpar och aggregat
  • Kontroll och felsökning vid anläggningsproblem
I den ena rollen kommer du att arbeta med våra lokala kunder och för dig som vill resa erbjuder vi ett arbete där du besöker våra kunder i hela Sverige. Våra kunder finns bl a inom kraftverksindustri, pappersbruk och kemiindustri där du får möjlighet att arbeta med spännande installationer och serviceprojekt i en självständig och fri roll.

Din profil

Du är vårt ansikte utåt hos kunderna och det är därför viktigt att du är en social, glad och trevlig person som behärskar det svenska språket bra. Du måste ha förmåga att både arbeta självständigt och ihop med övriga kollegor. Givetvis har du körkort B.

Din bakgrund

Det här är ett spännande jobb för dig som har erfarenhet av att arbeta med reparationer för maskiner, mekanisk-, och roterande utrustning.

PS. Vi söker servcietekniker till både KSB och Pumphuset. I rollen hos KSB kommer du att resa över hela Sverige och hos Pumphuset blir arbetet lokalt. DS

Servicetekniker på Pumphuset i våra lokaler i Sisjön (George Carlsson, Emil Rehn och Joakim Byfält). Alla tre har några års erfarenhet av pumpservice. Pumphusets tekniker arbetar i närområdet runt Göteborg och är sällan borta över natt. Arbetet är varierande och ständigt utvecklande. Vi har go stämning i gruppen och jobbar mycket i team. Dörren är alltid öppen hos oss alla och det är bra om man undrar något och behöver fråga - vi hjälps åt. Vi ser positivt på framtiden, vi ska ju växa både personalmässigt och genom att fortsätta utveckla samarbete med såväl nuvarande kunder och nya kunder.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten ring Mattias Lyckberg, Intenso Teknikrekrytering, på 0733-336080.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, vi ser gärna att du ansöker omgående.

Välkommen med din ansökan till en spännande arbetsplats!
KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler som globalt har drygt 16 000 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland.KSB Sverige AB, det svenska säljbolaget, har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg. Det är ett expansivt företag där 66 medarbetare marknadsför hela produktprogrammet i Sverige inom segmenten Industri, Energi, VA och VVS.

Sökord: servicetekniker, pumpar, teknik, reperation, undelhåll, service, installation, drift, mongate
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.