Säljsupport

Säljsupport


Säljsupport
Göteborg  

Vi söker en administrativ säljsupport med stort kundfokus för placering på huvudkontoret i Göteborg. 

Vi erbjuder dig intressanta möjligheter att jobba i ett internationellt företag. Du blir en viktig del av vårt team, där din insats räknas, du får stöd från kollegor och chefer som verkligen vill att du skall lyckas! 

Arbetsuppgifter 
Som säljsupport på KSB bildar du ett tight team med säljarna och övriga medarbetare. Du kommer att utgöra en viktig kugge där du ansvarar för hela processen från mottagen order till leverans i utsatt tid. 

Arbetsuppgifterna innefattar: 

  • Registrera order
  • Inköp och kontakt med våra egna producerande enheter och externa leverantörer 
  • Leveransbevakning
  • Kundkontakter för att planera och informera om pågående leveranser 
  • Sammanställa dokumentation till våra kunder 
  • Ansvara för både större och mindre projekt

Din profil 
Du är engagerad och socialt utåtriktad person. Du uppskattar och klarar av att arbeta självständigt men du arbetar även bra i team där ni hjälper och stöttar varandra. Du har förmåga att skapa och behålla långsiktiga kundrelationer och ser service till kunden som en självklar del i arbetet. Du är ansvarsfull, noggrann, driven, flexibel, lösningsorienterad och tycker om utmaningar.  

Din bakgrund 
Det här är ett spännande jobb för dig som har erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter dvs support, administration eller innesäljare / ordermottagare. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska (gärna även tyska), både i tal och skrift samt vana vid affärs- och CRM-system. Vi arbetar i SAP och ser gärna att du har erfarenhet av detta.

Kontakt och ansökan
Mer information om tjänsten lämnas av avdelningschef Lizette Mayer, 070-4202483.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler som globalt har ca 15 600 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland. KSB Sverige AB, det svenska säljbolaget, har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg. Det är ett expansivt företag där 68 medarbetare marknadsför hela produktprogrammet i Sverige mot kunder inom Industri, Energi, VA och VVS. Omsättningen 2021 uppgick till ca 300 MSEK.  KSB präglas av att leverera hög kvalitet och är ett spännande internationellt företag där du som medarbetare kontinuerligt känner av den globala företagskulturen genom kontakterna med dina kollegor runt om i världen.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 10 sept 2022 (70 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!