Digital Marketing Specialist till KSB Sverige AB, Göteborg

Digital Marketing Specialist till KSB Sverige AB, Göteborg

Digital Marketing Specialist

Göteborg

Vill du vara med och driva vår digitala profil och stärka vårt varumärke?

Vår organisation är i början av den digitala resan och nu vill vi satsa på digitaliserad marknadsföring i olika kanaler. Du får stort inflytande över digitala satsningar genom att planera, genomföra och följa upp aktiviteter och projekt.

Vi vill att du har:
 • Marknadsföringsutbildning
 • 3-5 års erfarenhet av att arbeta inom B2B med starkt kundfokus och att driva digital marknadsföring SEM (SEO, SEA), sociala medier samt utfallsanalys i t.ex. Google Analytics
 • Mycket goda kunskaper i grafisk formgivning med Photoshop, InDesign och Illustrator
 • Erfarenhet från e-postmarknadsföring exempelvis ApsisOne
 • Erfarenhet av att jobba och driva uppgifter i projektform, och erfarenhet av CRM-system
 • Har du erfarenhet från liknande bransch så är det meriterande
Arbetsuppgifter
Tillsammans med vår marknadskoordinator blir ni ett tight team som samarbetar nära varandra samt med våra försäljningschefer där du bidrar proaktivt. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att:
 • Bearbeta digitalt och analogt marknadsmaterial för den svenska marknaden
 • Koordinera leads (leads management)
 • Jobba med Content Marketing till sociala medier mm
 • Öka trafiken till vår hemsida och vår nylanserade webb-shop genom bl.a. SEM, displayannonsering, e-mail marketing, annonsering i sociala medier osv.
 • Utforma texter till intern och extern kommunikation
 • Följa upp och analysera resultat innan, under och efter kampanjer samt optimera och justera
För att passa i rollen är du resultatorienterad och vill få saker att hända. Du har en positiv inställning och en attityd som smittar av sig. Du är en person som tycker om att ta ett stort eget ansvar, drivs av att lära och testa nytt, är öppen, engagerad strukturerad och självgående. Du har förmåga att driva igenom aktiviteter genom att få människor med dig.

Vi jobbar med tekniktunga produkter och vi hoppas att du är teknikintresserad. Vi ser det som självklart att du hanterar både svenska och engelska språket såväl skriftligt som muntligt (tyska är meriterande).

Kontakt
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta AnnaPia Klevensparr på 031-7202411.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande!
KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler som globalt har ca 15700 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland. KSB Sverige AB, det svenska säljbolaget, har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg. Det är ett expansivt företag där 73 medarbetare marknadsför hela produktprogrammet i Sverige mot kunder inom Industri, Energi, VA och VVS. Omsättningen 2018 uppgick till drygt 300 MSEK.

KSB präglas av att leverera hög kvalitet och är ett spännande internationellt företag där du som medarbetare kontinuerligt känner av den globala företagskulturen genom kontakterna med dina kollegor runt om i världen.

Sökord: marknadsföring, digital marknadsföring, e-handel, e-commerce, sociala medier, social media, sökordsoptimering, grafisk design, adobe,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.