2 st Mekaniskt kunniga reparationstekniker till Mölndal

2 st Mekaniskt kunniga reparationstekniker till Mölndal

Trots ett mycket gott underhållsarbete måste en hiss ibland repareras !

Som Reparationstekniker kommer du i huvudsak jobba med reparationer och renovering av hissar i vår västra region i Sverige, där du kommer ingå i ett team som stöttar Serviceteamen i distrikten med avhjälpande, förebyggande och förbättrande rep jobb inom mekaniska, elektriska och hydrauliska system. Arbetsuppgifterna omfattar främst felsökning, reparation och byte av mekaniska komponenter, metallbearbetning.

För dig som är van att jobba som mekaniker, vet att man inte alltid kan gå efter en ritning utan måste ha blick för jobbet och förstå hur saker o ting hänger ihop, våga bocka till en plåt eller felsöka i en motor och förstå varför du gör detta, det är egenskaper vi gillar och som du gärna får berätta mer om !

Kommer du från hissbranschen och jobbat med liknande i minst 5 år är det mycket meriterande men har du tidigare erfarenheter av mekaniskt arbete från tung industri, maskinmekaniker eller fältmekaniker funkar det bra för den här rollen, för vi kommer utbilda dig i våra produkter.

Större delen av våra reparationsjobb sker vid stopp och du måste därför under tidspress kunna hitta lösningar på rep jobben som ska utföras utan att du blir stresspåverkad. Som Reparatör jobbar du nära kunden samt teamet och vi ser därför att du är kundorienterad och bra på att samarbeta. Du trivs med att ta egna initiativ och komma med förslag på lösningar för att ständigt förbättra arbetssätt.

Beredskap ingår i tjänsten. Resor i tjänsten.

Placeringsort: Göteborg med omnejd

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-10-03. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Christian Lindgren 072-8850041

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.