2 av våra Serviceteam söker Tekniker till Göteborg

2 av våra Serviceteam söker Tekniker till Göteborg

Som tekniker i våra serviceteam får du ett varierande arbete med stort eget ansvar och inflytande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att förutom servicearbete, felsökning, åtgärda fel och förebyggande underhåll, vara delaktig i att utveckla och förbättra upplevelser och förenkla våra kunders flöden i deras fastigheter!

Vi söker dig som har jobbat som tekniker något år och är kompetensmässigt bred tekniskt, med ett högt säkerhetstänk, och har en uppbyggd erfarenhet av att hitta innovativa tekniska lösningar, dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att:

• Planera och prioritera serviceuppdrag • Självständigt utföra service, underhåll, och åtgärda fel • Lättare reparationsjobb • Rapportera utförda uppdrag till kund och den egna verksamheten. • Lämna pris på reservdelar, uppgraderingar och arbete enligt gällande prislista/avtal • Föreslå förbättrings- och/eller uppgraderingsåtgärder till kund. • Förmedla olösta serviceuppdrag till ansvarig chef

Underhållet ska utföras på hissar i två av våra distrikt i Göteborg med omnejd. Beredskap och inställelstider hos våra kunder ingår i tjänsten.

Du har minst en gymnasial utbildning från El/Automation/Mekanik/Underhåll eller det vi bedömer som likvärdigt. Du har ett stort intresse av teknik och bra kunskaper kring metodisk felsökning. Kunskaper inom El värderas mycket högt. Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik och ansvarsfull. Självklart kommer du få en bra introduktion och utbildning av oss. B-körkort är ett krav.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om ansökan

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2022-06-13. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distriktscheferna Ali Isa 072-3962780 eller Karin Ek Fröjd 073-8513324 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö lena.sjo@kone.com
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På KONE vill vi skapa en innovativ kultur som kännetecknas av samarbete och där varje individs bidrag verkligen räknas. Anställdas engagemang är viktigt för oss och vi uppmuntrar delaktighet och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en integrerad del av vår kultur samt i det dagliga arbetet. Vi följer etiska affärsmetoder och strävar efter att utveckla en kultur där samarbete, förtroende, goda prestationer och respekt för varandra värdesätts och belönas. Vi vill vara en utmärkt arbetsplats och är stolta över att kunna erbjuda ett utbud av upplevelser och möjligheter som hjälper dig att nå dina karriärs- och personliga mål samtidigt som du får möjlighet att leva ett hälsosamt och balanserat liv.