Distriktschef till avdelningen Marin & Fritid

Distriktschef till avdelningen Marin & Fritid

Distriktschef till avdelningen Marin & Fritid med ansvar för distriktet västra och södra Sverige.

Vi söker nu dig som ska bli vår resande säljare mot marinsegmentet med ansvar för distriktet runt västkusten och södra Sverige. Som Distriktschef kommer du att arbeta med försäljning av KG Knutssons högkvalitativa produkter och tjänster mot en mångfalt av kunder alltifrån butiker, båtvarv, tillverkare med flera.

Älskar du också båtar i alla dess former?

Gillar du att hjälpa kunder att göra ännu bättre affärer? Vill du vara med och påverka och utveckla försäljningen på marinavdelningen? Då tycker vi du ska söka tjänsten redan idag. Ett krav för denna tjänst är att du har resvana samt erfarenhet av försäljning men även erfarenhet och kunskap inom marinbranschen, gärna med viss teknisk kompetens. Du har grundläggande kunskaper i Office-paketet samt behärskar svenska i tal och skrift och självklart innehar du B-körkort. Vi tror att lämplig bostadsort är i Göteborgstrakten och du kommer att utgå ifrån hemmet.

Inom KGK familjen hjälper vi varandra.

KGK är ett familjeägt företag där vi försöker leva efter våra värdeord; öppen, kunnig och pålitlig i allt vi gör. Vår ledstjärna är att vara en långsiktig samarbetspartner. Är det värderingar som också stämmer in på dig? Även om du mestadels reser själv har du tillgång till en stor organisation med massor av kunskap. Allt för du på bästa sätt ska kunna bearbeta nya och befintliga marknader och hjälpa återförsäljare med förslag på produkter och system som kan förbättra deras affär på ett kostnadseffektivt sätt.

Nu är vi nyfiken på att träffa dig!

Är du ansvarsfull och har god förmåga att självständigt planera och genomföra dina insatser? Då tror vi du kommer trivas i den här rollen. Vi behöver fler lagspelare med ett nyfiket sinne så att både vi som företag och du som medarbetare kan trivas och växa.

Ansök idag!
Tjänsten är heltid, tillsvidare med en fast månadslön samt årlig bonus.
För frågor kontakta: Carin Frånberg; carin.franberg@kgk.se .
Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober 2019
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 950 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 3 miljarder SEK gör bolaget till en stabil aktör. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.