Distriktschef Bilhandel till västra Sverige

Distriktschef Bilhandel till västra Sverige

Är du en skicklig säljare med genuint intresse för fordonsbranschen? Då tycker vi verkligen du ska fortsätta att läsa!

Vi söker dig som ska bli vår resande säljare med ansvar för ett distrikt som täcker västra Sverige. Vår ledstjärna är att vara en långsiktig samarbetspartner.

Om tjänsten

Som Distriktschef kommer du att arbeta med försäljning av KG Knutssons högkvalitativa produkter mot ett brett spektra av kunder inom bilhandel. Detta görs till stor del genom att besöka befintliga samt potentiella kunder.

Arbetsuppgifter
  • Ansvara för affärsutveckling av tillbehörsförsäljning
  • Bearbetning av nya och befintliga marknader
  • Ansvara för utvalda kunder och genomföra bokade kundbesök hos befintliga och nya återförsäljare.
  • Utbilda återförsäljare att sälja våra produkter mot slutkund
  • Medverka vid planering av kampanjer, driva säljmöten och andra säljfrämjande åtgärder såsom konferenser och mässor
  • Hjälpa återförsäljare genom att ge dem förslag på produkter och system som kan förbättra deras affär på ett kostnadseffektivt sätt
  • Kontinuerligt ansvara för, avrapportera samt bearbeta alla kundkontakter
Arbetet innebär ca 1-2 övernattningar per vecka, beroende på bostadsort. 4 dagar per vecka ägnas åt att vara ute på fältet och en arbetsdag åt administration från hemkontoret. Vi tror att lämplig bostadsort är Göteborgsregionen för att bo mitt i distriktet.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har god förståelse för marknaden i allmänhet och kundens utmaningar i synnerhet. Du är utrustad med en stor portion egen drivkraft, tålamod och ser affärsmöjligheter. Du tycker om att träffa människor och drivs av att etablera och upprätthålla goda relationer. Vi tror dessutom att du har ett intresse för teknik som du kombinerar med mycket god säljkunskap.

Du är en självgående person som arbetar affärsmässigt och målinriktat samt drivs av att göra långsiktigt framgångsrika affärer. Ditt arbetssätt är strukturerat, dessutom är du mycket skicklig på att samarbeta, se olika parters behov och förankra slutlösningar.

Krav för att vara aktuell för tjänsten är tidigare resvana samt erfarenhet av försäljning via återförsäljare. Det är också ett krav att du har erfarenhet och kunskap inom fordonsbranschen, gärna med viss teknisk kompetens. Du har grundläggande kunskaper i Office-paketet samt behärskar svenska i tal och skrift. Vidare är det krav att du innehar B-körkort.

Är du en erfaren och ansvarsfull utesäljare med förmåga att självständigt planera och genomföra dina insatser är du varmt välkommen med din ansökan!

För mer information om företaget, besök www.kgk.se.

START: Omgående

URVAL: Intervjuer och urval sker löpande

ARBETSTID: Heltid, fast månadslön samt årlig bonus

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KG Knutsson AB

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen.