Vi söker nu två tulladministratörer till KGH Customs Service

Vi söker nu två tulladministratörer till KGH Customs Service

Dina arbetsuppgifter

Som tulladministratör hos KGH kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av: - Administrera tulldeklarationer och tolka regelverket. - Klassificera varor. - Ansvara för dialogen med kunder, tullverket och andra myndigheter. Tjänsten passar dig som trivs med att jobba i team men som också har en god förmåga att arbeta självständigt. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 7-20.

Din profil

Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning och det är meriterande om du har en högskoleutbildning inom logistik. Vi tror att du har goda kunskaper inom Officepaketet och har lätt för att lära dig nya system. Som person tror vi att du är nyfiken, serviceminded och lösningsorienterad. Du som söker denna tjänst ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du som söker denna tjänst har möjlighet att komma till en arbetsplats med trevliga arbetskamrater och där de erbjuder intern upplärning och goda möjligheter att utvecklas. Som anställd hos KGH blir du en del i ett internationellt företag som erbjuder ett stimulerande arbete med positivt arbetsklimat och konkurrenskraftiga arbetsvillkor. Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos oss på Studentwork och arbeta som konsult hos vårt kundföretag. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KGH grundades 1963 och är en av de främsta leverantörerna av tulltjänster i Europa. Du hittar dem i viktiga hamnar och gränspassager där varor hanteras. De har 700 anställda och egna kontor i 12 länder. Idag stöttar de över 14 000 kunder genom sina kontor i Europa och globalt via sina nätverk av partners. Deras tjänster omfattar även utbildning, konsultation, företagsetablering och mjukvara.