Kakelpalatzet söker nu en heltidssäljare till vår butik i Mölndal.

Kakelpalatzet söker nu en heltidssäljare till vår butik i Mölndal.

Kakelpalatzet i Mölndal söker en driven säljare som gillar att jobba i team.
Vi söker dig som är ödmjuk, lyhörd och lyssnar på kundens behov. Det är också viktigt för dig som säljare att kunna förmedla information till kund på ett tydligt sätt, kunna hantera flera arbetsuppgifter och information samtidigt, agera lösningsorienterat och behålla kontrollen vid hög arbetsbelastning.
Du är en social, lojal och hjälpsam person som gärna ställer upp för andra. Om du dessutom har ett intresse för inredning och design är detta självklart ett plus.

Att ge bra kundservice är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter avslutad affär. Därför är det av yttersta vikt för oss att kunden ska vara nöjd med sin köpupplevelse, hela vägen från ritning till färdigt badrum. Som säljare är du också delaktig inom varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra vår butik så tilltalande som möjligt och på så vis vara det självklara valet för kunden.

Erfarenhet av arbete i ritprogram sedan tidigare är ser vi som meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal och skrift är en förutsättning.
Ytterligare språkkunskaper är givetvis meriterande.

Tjänsten är en heltidstjänst som innefattar fast lön + provision. Arbetstiden är förlagd vardagar samt lördagar, för öppettider se vår hemsida: https://www.kakelpalatzet.se/oppettider-hitta-hit/molndal/

Vi kommer att hålla löpande intervjuer, tjänsten kan därför tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Så om detta låter som en tjänst som tilltalar dig, sök direkt!
Sista ansökningsdatum: 2020-04-30
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kakelpalatzet i Mölndal är ett företag som varit verksamt sedan 1992 och antalet anställda uppgår idag till 14 st. Vårt koncept innehåller starka varumärken som Porcelanosa, Casa Dolce Casa, Vedum, Vola, Duravit med flera. Vår affärsidé är att förse marknaden med högkvalitativa produkter till en god god service.