HR Generalist Region Väst

HR Generalist Region Väst

"Vill du arbeta i ett bolag som tänker långsiktigt, är nytänkande och expansivt, där du på köpet får fantastiska och omtänksamma kollegor? Vi söker nu en HR Generalist som både vill och kan vara med att utveckla organisationen i vår fortsatta expansion."

Vi växer och behöver nu utöka HR-organisationen med ytterligare en HR
Generalist.

DINA ANSVARSOMRÅDEN
I rollen som HR Generalist kommer du ha en operativ roll som innebär ett brett, aktivt och stödjande arbete inom HR i den aktuella regionen, där du arbetar inom alla HR-processer och med de flesta inom HR förekommande arbetsuppgifter. Detta omfattar bl.a. rekrytering och bemanning, kompetensutveckling, arbetsrätt, rehabilitering, fackliga frågor, HR-administration samt support och utbildning till chefer.

Ditt största fokus kommer att ligga på fabrikerna (i Vara och Bollebygd) och montageavdelningen i region Väst. Det finns ytterligare HR Generalister som är placerade i andra regioner, i vissa processer kommer ni att jobba över varandras regioner och i vissa projekt tillsammans. Tjänstens placering som är vid någon av fabrikerna eller på regionkontoret i Göteborg kan anpassas efter önskemål.

Du rapporterar till vVD/HR chef i K-Prefab AB och tillsammans med övriga på HR medarbetare inom koncernen driver och utvecklar ni samtliga HR processer. Tjänsten omfattar ett par resor i månaden, så körkort är ett behov.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är engagerad med eget driv, är långsiktig och gillar att göra skillnad varje dag! Du tror på medarbetarnas förmåga att utvecklas tillsammans med företaget.

Du har troligtvis högskoleutbildning inom HR-området, eller någon annan eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetserfarenhet. Du har minst 3-5 års bred HR-erfarenhet, gärna från industri- eller bygg företag.

Vi ser att du har goda kunskaper i rekrytering, arbetsrätt och arbetsmiljö. Du är serviceinriktad och kan växla mellan en stor variation och bredd av uppgifter. Vidare har du lätt att samarbete och gillar jobba parallellt mot flera interna uppdragsgivare. Du är en effektiv, systematisk lagspelare samt kan prio och värdera vikten av rätt sak i rätt tid. Din kommunikation är tydlig och lösningsorienterad i både tal och skrift.

VI ERBJUDER DIG en spännande, utvecklande och operativ HR-roll i ett bolag inom en expansiv svensk koncern. K-Prefab och hela K-Fastigheter koncernen är i stark tillväxt och ständigt i utveckling, där medarbetarna är den viktigaste framgångsfaktorn.

Välkommen med din ansökan via länken. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta vVD/ HR-chef Leif Astikainen, leif.astikainen@kprefab.se eller 010-455 2200 vxl

Vi undanber oss försäljning av
platsannonser, jobbsidor eller liknande, vi har valt metod i denna
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kprefab.se/
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

K-Prefab AB en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör. Sedan 1987 bygger vi och utvecklar framtidens flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra olika stomkoncept. Våra engagerade och kompetenta medarbetare är vår främsta tillgång i en egen effektiv organisation som säljer, projektleder, projekterar, konstruerar, producerar och slutligen monterar våra betongstommar.

Ingående betongkomponenter till våra projekt tillverkas vid våra 8 fabriker runt om i landet.

Hållbarhet är en strategisk fråga för oss och vi har satt egna tuffa mål för att möta framtiden. Redan idag erbjuder vi marknaden klimatpositiva betongstommar. Vi är en rikstäckande aktör vilket innebär att vi har närproducerade produkter, samt att vi är tillgängliga med ett starkt engagemang på den lokala marknaden.

I dagsläget är vi ca 600 anställda och omsätter över 1,2 miljarder kronor.

Från och med januari 2021 ägs vi av K-Fastigheter som är ett börsnoterat fastighetsbolag som fokuserar på effektiv bebyggelse och långsiktig förvaltning av egna bostäder och kommersiella lokaler.