Logistikkoordinator sökes till Kärnsund Wood Link

Logistikkoordinator sökes till Kärnsund Wood Link

Vill du arbeta med kvalitetsprodukter? Känner du dig bekväm med våra värdeord; kunniga, trevliga och stabila? Trivs du i en operativ roll i en teamorienterad företagskultur? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker nu en Logistikkoordinator Import sjö- och landtransport

Arbetsuppgifter
Din uppgift som Logistikkoordinator blir att ansvara för alla transporter av varor från våra leverantörer till våra lagerplatser eller direkt till kund. Du hanterar bokningar, bevakning av transporter och aviserar kunden när godset är på väg. Du ansvarar för hantering och arkivering av alla transportdokument och spårbarhet tillbaka till varans ursprung. Du jobbar ständigt med att hitta kostnadseffektiva och miljöriktiga transportalternativ och har huvudkontakten med våra transportleverantörer.

Din placering är på vårt HK i Kållered strax söder om Göteborg. Du jobbar i team med övriga i inköpsorganisationen och tar även del i inköpsarbetet och viss ekonomiadministration.

Din profil
Du är idag verksam med någon typ av logistikarbete och har några års erfarenhet från transportsektorn. Du trivs i en operativ roll med eget ansvar där tempot periodvis kan vara högt och gillar att ha många kontaktytor både extern och internt. Som person är du strukturerad och noggrann har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. Du har god vana av att arbeta i olika affärssystem. Om du har erfarenhet av eller grundläggande kunskaper i företagsekonomi är det ett plus.

Vi erbjuder
Fast lön + gruppbonus. Telefon samt övriga relevanta hjälpmedel och kollektivavtal.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen kontakta Mats Asserlind på tel 031-778 68 51. Urvalsprocessen inleds i augusti.

Välkommen med din ansökan!
Kärnsund Wood Link bildades 1971 och vi har sedan dess levererat trä- och träbaserade material från leverantörer över hela världen. Idag har vi vårt säte i Kållered söder om Göteborg och utgör tillsammans med det finska dotterbolaget OY Skandinaviska Träimport en koncern med ca 25 medarbetare. Tillsammans omsätter koncernen ca 200 MSEK. På Kärnsund Wood Link har vi direktimporterat och levererat exklusiva trämaterial till den träförädlande industrin, båtvarven och bygghandeln i 40 år+.

Med hjälp av vårt globala nätverk av leverantörer levererar vi allt från konstruktionsstöd till färdig vara. Vi importerar alltid direkt utan mellanhänder för att säkerställa pris, kvalitet och tillgång. I samarbete med ledande leverantörer arbetar vi aktivt tillsammans med våra kunder för att kunna leverera produkter som är framtagna för deras specifika behov. Oavsett om detta gäller anpassade dimensioner och kvalitetssortering till båtvarven, specialanpassade material till träförädlande industrin eller ett effektivt sortiment av produkter till bygghandeln. Besök gärna vår hemsida, www.karnsund.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)