Källhage Truck AB söker servicetekniker

Källhage Truck AB söker servicetekniker

Om företaget
Källhage Truck är en helhetsleverantör inom truck och materialhantering som grundades 1998 i Göteborg och arbetar rikstäckande.

Vår inriktning är försäljning och uthyrning av ett komplett program med nya och begagnade truckar samt service, reparationer, reservdelar och trucktillbehör.

Vår serviceverkstad erbjuder service, reparationer, reservdelar, rekonditioneringar och renoveringar av alla olika truckvarumärken och truckmodeller helt efter kundens önskemål.
  • Källhage Truck är generalagent för Clark.
  • Källhage Truck är återförsäljare för Abeko.
  • Källhage Truck är premium dealer för Silverstone.
Källhage Truck har även ett stort utbud av truckar ifrån andra världsledande truckvarumärken.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av underhåll, reparationer och service ute hos våra kunder samt av vår interna truckpark. Du kommer även att bistå våra kunder med support vid tekniska frågor som avser truckarna.

Din profil
För tjänsten krävs lämplig yrkesutbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom kunskap inom el, hydraulik samt mekanik. Du behärskar svenska i tal och skrift för att kunna läsa manualer och utföra felsökningar, även engelska ser vi som meriterande. Datorvana ser vi som mycket meriterande då en del felsökning sker via diagnostikprogram på dator. B-körkort är ett krav då servicebil används i tjänsten.
Som person så söker vi efter en positiv, lösningsorienterad och prestigelös person som gillar att arbeta i lag och hjälpa sina kollegor och företaget framåt.

Vi erbjuder
Vi är ett företag som värnar om våra anställda och vi erbjuder en positiv och trivsam arbetsplats med högt i tak i ett etablerat företag.
Vi erbjuder tillsvidare anställning, fast lön enl. Ö.K, kontinuerliga utbildningar, stort utrymme för rätt person att utveckla och förbättra.

Vi uppmuntrar nytänkande och kreativitet.
I denna rekrytering sker intervjuer löpande.
Vänligen skicka CV & Personligt brev till rekryterande servicechef, Anders Blomqvist.

Anders Blomqvist
Telefon: 0706 – 529 534 / 031 – 51 99 76
E-post: anders@kallhagetruck.se

Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (19 dagar kvar)