Mättekniker / Servicetekniker i Göteborg sökes!

Mättekniker / Servicetekniker i Göteborg sökes!

AVA Monitoring System baserar sig på mer än 40 års erfarenhet av mätningar och en genuin passion för teknisk innovation. Det helautomatiska mätsystem de idag erbjuder gör det enkelt för alla att skydda människor, byggnader, infrastruktur, mark, luft och vattendrag från negativ miljöpåverkan. Varje markvibration kan registreras och mätas automatiskt.

Arbetsbeskrivning

På uppdrag av Ava Moinitoring System söker Just Arrived en mättekniker / servicetekniker. Tjänsten är på heltid under 6 månader med god möjligheter till förlängning eller överrekrytering därefter. Tjänsten börjar i september och arbetet är förlagt måndag - fredag. Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer sedan arbeta som konsult hos företaget. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här.

Tjänsten innebär att du kommer arbeta i företagets kalibreringslaboratorium med att mäta upp och testa mekaniska sensorer och elektroniska instrument. Beroende på tidigare erfarenhet så kan du även komma att arbeta med att felsöka elektroniska mätinstrument.

Vem vi söker

Vi söker dig som kan driva ditt eget arbete framåt då du kommer arbeta självständigt. Vi förutsätter att du är detaljfokuserad, arbetar noggrant och systematiskt. Det är viktigt att du har vana av att arbeta i Officepaketet. Tjänsten kräver business engelska och svenska är meriterande. Vi ser gärna att du har någon typ av teknisk utbildning gärna inom maskin eller elektronik på gymnasie-, eller högskolenivå. Alternativt att du har 3 - 5 år arbetserfarenhet från att ha jobbat som servicetekniker med praktisk kunskap av att felsöka och reparera datorer eller annan elektromekanisk utrustning.

Med rätt attityd och bakgrund har du möjlighet att utvecklas inom företaget och ta dig an nya arbetsuppgifter.

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://justarrived.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara enkelt för nyanlända och svenska arbetsgivare att möta varandra. Just Arrived matchar nyanlända kandidater med uppdrag hos arbetsgivare i Sverige. Naturligtvis med schyssta villkor för alla parter.