Bollsorterare till företag inom golfbranschen

Bollsorterare till företag inom golfbranschen

Just Arrived söker nu på uppdrag av Out of Bounds två stycken bollsorterare som vill ansluta till deras team om 15 medarbetare. Grunden i Out of Bounds verksamhet är återvinning av golfbollar och de hjälper golfare varje dag med expertrådgivning till val av riktigt prisvärda och bra golfbollar. Företaget har funnits sedan 2007 och har spännande expansionsplaner på gång.

Uppdraget är på heltid i sex månader till att börja med. Du kommer att arbeta måndag till fredag kontorstider i deras lokaler som ligger i Mölndal. Detta är ett konsultuppdrag via Just Arrived.Det innebär att du kommer att anställas av Just Arrived och kommer arbeta som konsult hos Out of Bounds. Läs mer om vad det innebär att arbeta som konsult här.

Arbetsuppgifter

Som bollsorterare hos Out of Bounds ser du till att bollarna noggrant och effektivt delas upp efter rätt märke, modell och kvalitet. Du kommer att sortera bollar på tre olika sätt:
  • grovsortering
  • modellsortering
  • klassning av bollar
Det sista innebär att du kommer att sortera bollar efter kvalitet, uppdatera lagersaldo, fylla på med bollar i butik och förpacka och lagerhålla färdigklassade bollar. I arbetet kommer du ha tydliga mål på hur många bollar per dag som du ska sortera. Out of Bounds ställer höga krav på att målen nås.

Detta uppdrag passar dig som har ett stort tålamod och som är ihärdig i ditt arbete!

Vi söker dig som

Talar svenska eller engelska obehindrat. Har du tidigare arbetserfarenhet från golfbranschen är det meriterande. Vi ser gärna att du som söker har ett intresse för golf vilket är gemensamt för alla som arbetar hos Out of Bounds, detta är dock inget krav. Som person är de främsta egenskaperna vi söker att du är tålmodig och ihärdig. Du kommer att ha samma typ av arbetsuppgifter varje dag och det är viktigt att du som söker känner att du trivs med ett sådant typ av jobb. Vidare är det viktigt att du är effektiv då du kommer att arbeta mot högt uppsatta mål varje dag.

Tror du att denna roll passar dig är du varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi går igenom ansökningar löpande.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://justarrived.se
Sista ansökningsdag 3 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det ska vara enkelt för nyanlända och svenska arbetsgivare att möta varandra. Just Arrived matchar nyanlända kandidater med uppdrag hos arbetsgivare i Sverige. Naturligtvis med schyssta villkor för alla parter.