Vaktmästare sökes till myndighet i Göteborg

Vaktmästare sökes till myndighet i Göteborg

Arbetsuppgifter

Som vaktmästare arbetar du med fastighets- och verksamhetsanknutna tjänster som bland annat innebär tillsyn av lokaler, vissa fastighetsrelaterade åtgärder, felanmälningar, beställningar av gemensamma förbrukningsvaror, posthantering och lokalanpassning/flytt och möblering osv.

Uppdraget är på heltid med start i augusti till oktober. Arbetstid är vardagar 08.00-16.27.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst sex (6) månaders arbetslivserfarenhet som vaktmästare samt att du kan kommunicera obehindrat på svenska såväl i tal som skrift.

Meriterande för tjänsten är om du har körkort klass B och besitter grundkunskaper i MS Office eller likvärdigt.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Göteborg under perioden augusti-oktober. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på hannah.olsson@jurek.se.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek


Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Hannah Olsson
Telefon 08-525 01 800
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.