Schemaplanerare till Västtrafik

Schemaplanerare till Västtrafik

Västtrafik
Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västsverige. Varje dag väljer över 400 000 kunder att resa med våra bussar, tåg, spårvagnar och båtar. Genom att utveckla och erbjuda hållbara resor och smarta tjänster vill vi vara det självklara valet när du reser.På så sätt bidrar Västtrafik till det goda livet i Västra Götaland och till en attraktiv och konkurrenskraftig region.
Avdelningarna Störningshantering och Kundservice söker nu en schemaansvarig. Kundserviceavdelning och Störningshanteringsavdelningen hanteras i separata scheman med olika öppettider i schemasystemet Quinyx.

Arbetsuppgifter
Som Schemaansvarig så kommer du att arbeta med 2 team inom Kundservice och Störningshantering, vilket totalt omfattar ca 60 medarbetare. Arbetet innebär att du är ansvarig för att lägga upp nya scheman, göra löpande förändringar i schemat samt arbeta tillsammans med Västtrafikanställda medarbetare och inhyrd personal för att täcka bemanningsbehov. Schemahanteringen sker i schemasystemet Quinyx. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med de två avdelningscheferna och du kommer förutom schemaläggning även att stödja chefer med övriga administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av långsiktig schemaplanering såsom bygga pass och planera nya möjligheter och pass i olika scheman och scenarier. Du har även god datorvana och har tidigare arbetat i olika system. Det är meriterande om du har någon form av ledarerfarenhet och/eller har arbetat inom Kundservice eller liknande verksamhet. Ytterligare är det meriterande om du har arbetat med schemaplanering i Quinyx.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som schemaansvarig ska du vara ordningsam och strukturerad. Du är även en driven person som gillar att komma med nya lösningar. Tjänsten kräver även att du både kan samarbeta med andra men även arbeta självständigt och kan fatta egna beslut. Vi vill att Västtrafik ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag initialt till 31/1 2019 - vilket betyder att du kommer att vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 11 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.