Registrator sökes till kund i Göteborg

Registrator sökes till kund i Göteborg

Arbetsbeskrivning

Jurek söker nu en registrator till vår kund i Göteborg. Kunden som är en myndighet implementerar ett nytt ärendehanteringssystem, klassificeringsstruktur och informationshanteringsplaner. I detta arbeta ingår ordinarie registratur och de behöver nu en resurs som kan avlasta med den ordinarie löpande registreringen.

Uppdraget är på heltid perioden september - december 2022 med möjlighet till förlängning på ett år till december 2023.

Arbetet sker som utgångspunkt på plats i myndighetens lokaler i Göteborg.

Vem är du?

Vi söker dig som har:
  • registratorsutbildning på högskolenivå eller likvärdig utbildning. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt ett (1) års arbetslivserfarenhet som registrator
  • goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • kunskaper om dokument- och ärendehanteringssystem (exempelvis Public360, W3D3 eller Visual Arkiv m.fl.)
  • kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registratorsfunktion
  • förmåga att kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
Du erbjuds

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% i Göteborg perioden september-december 2022 med möjlighet till förlängning på 1 år. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Hannah Olsson på hannah.olsson@jurek.se.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek


Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Hannah Olsson
Telefon 08-525 01 800
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.