Redovisningsekonomer sökes för spännande uppdrag

Redovisningsekonomer sökes för spännande uppdrag

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Vi får löpande in nya uppdrag inom ekonomi. Nu ser vi en ökad efterfrågan på Redovisningsekonomer, både för rekrytering och för uthyrningsuppdrag. Därför söker vi dig som har erfarenhet inom området för kommande uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Är du resultatinriktad och noggrann samt brinner för att arbeta med redovisning? Vi får löpande in nya uppdrag inom ekonomi, så söker du nu efter nya utmaningar - se hit! Som redovisningsekonom har du en ansvarsfull roll med varierande arbetsdag och olika ansvarsområden där kvalitet är ledordet. Arbetsuppgifterna kan exempelvis komma att involvera:
  • Löpande redovisning
  • Moms- och skatteredovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Kassaflöde
  • Visst lönearbete
  • Årsredovisningar
  • Deklarationer
  • Analys och rådgivning
  • Resultatrapportering till ledningen
Vem är du?

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom redovisning och minst tre års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom där du arbetat med löpande redovisning och bokslutsarbete. Tidigare erfarenhet av arbete i en konsultroll inom redovisnings- eller revisionsbranschen är meriterande men är inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika affärssystem och har goda kunskaper i Excel. Som person är du resultatinriktad, strukturerad och en duktig problemlösare. Vidare är du ambitiös, analytisk och självgående i ditt arbetssätt. Du är även van vid att hantera både interna och externa kontakter samt har en god samarbetsförmåga.

Du erbjuds

Vi arbetar med både rekrytering- och uthyrning och vill gärna att du ska bli en del av vårt nätverk. Vi arbetar även med interimslösningar om du har eget företag. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra kunder och uppdragets längd varierar och beror på våra kunders behov samt vad du föredrar. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder.

Vi går igenom ansökningar och träffar kandidater löpande så vi ser med glädje fram emot din ansökan. Vid ytterligare frågor och information vänligen kontakta Talent Manager Tilda Dahlberg på telefon 031-712 83 48 eller alternativt på tilda.dahlberg@jurek.se. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post utan du söker via vår hemsida www.jurek.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 3 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.