Redovisningsekonom till internationellt försäkringsbolag

Redovisningsekonom till internationellt försäkringsbolag

Arbetsbeskrivning

I rollen kommer du att ha ett brett kontaktnät inom vår nordiska organisation. Du ingår i ett team med sex medarbetare och rapporterar till gruppledaren. Teamet ansvarar för att framställa och kvalitetssäkra den ekonomiska redovisningen för BNP Paribas Cardif Nordics tre legala enheter och dess filialer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter för ett eller flera bolag kommer att vara att arbeta med, månads-kvartals och årsbokslut, avstämning av koncerninterna fodringar och skulder och kostnadsallokering mellan de nordiska enheterna. Du kommer också att arbeta med löpande bokföring, valutaomräkningar och moms- och skatterapportering.

Vem söker vi till detta spännande uppdrag?

Vi söker dig som innehar en ekonomisk högskoleutbildning och minst tre års erfarenhet av arbete som Redovisningsekonom. Vi ser att du är en engagerad och ansvarstagande person med förmåga att planera och prioritera. Du trivs och inspireras av att arbeta i en tempofylld miljö och ser det som en självklarhet att alltid leverera i tid och med hög kvalitet. Vidare ser vi att du som person är noggrann, strukturerad och självgående och trivs med att arbeta i team och är en lagspelare som värdesätter och bidrar till ett fint samarbete och glädje.

Kvalifikationer:
  • Akademisk utbildning inom ekonomi
  • Minst 3 års erfarenhet inom redovisning (Erfarenhet av IFRS eller K3 är meriterande)
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift, andra språk som norska och danska är meriterande
  • Erfarenhet av försäkring eller bank är meriterande
  • Meriterande är också om du har erfarenhet från Visma
Du erbjuds

Ett långsiktigt och utvecklande konsultuppdrag som redovisningsekonom i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig sex framåt, därefter övertag av verksamheten. Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.
Mer info
Kontaktperson Albin Caspersen
Telefon 08-525 01 800
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.