Projektledare till Västtrafik

Projektledare till Västtrafik

Arbetsbeskrivning

Nu finns en riktigt spännande möjlighet att få chansen att arbeta som projektledare inom trafikomläggningar på Västtrafik i centrala Göteborg. Detta är ett viktigt och roligt uppdrag där du planerar och förhandlar för en god framkomlighet i spårvagnstrafiken. Du säkerställer att omläggning av trafik utförs och kommuniceras på bästa sätt och med minsta möjliga påverkan för resenärerna. Tillsammans med bland annat trafikverket och kommuner ansvarar du för framkomligheten vilket innebär mycket kontakt såväl internt som med externa intressenter dagligen.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som förväntas pågå minst ett halvår och med stor sannolikhet längre.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett genuint intresse för trafik och trafikutveckling och trivs i en koordinerande och planerande roll. Vi tror att du är ansvarstagande, kommunikativ och duktig på att leda och fördela arbete. Du har ett eget driv och en nyfikenhet samt är mån om att alltid utföra dina arbetsuppgifter på bästa möjliga sätt.

Du erbjuds

Du erbjuds en bred roll med spännande arbetsuppgifter på Västtrafik. Tjänsten är ett konsultuppdrag om minst 6 månader. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.