PTV i Göteborg söker sin nästa Innesäljare

PTV i Göteborg söker sin nästa Innesäljare

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta att:
  • Informera om PTV:s lösningar och boka möten över telefon för PTV:s säljare
  • Söka och ringa nya potentiella kunder samt kontakt med befintliga
  • Informera, diskutera och boka möten med potentiella kunder
  • Delta i marknadsföringsaktiviteter som till exempel mässor
  • Skapa marknadsmaterial och uppdatera digitala kanaler
Tjänsten innebär även stora möjligheter för vidareutveckling för rätt person. När ordinarie arbetsuppgifter är utförda ser vi gärna att du fördjupar dig i produkterna och säljprocessen för att potentiellt på längre sikt övergå till en roll som teknisk säljare eller affärsutvecklare.

Vem är du?

Som person är du kommunikativ och du kan uttrycka dig väl likväl med nya som befintliga kunder. Kalla samtal är din vardag så satt du är självgående, har skinn på näsan och drivs av utsatta försäljningsmål är ett måste. Du är inlyssnande och lösningsfokuserad och du drivs du av att hitta rätt lösning till kund.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:
  • Du har två års arbetslivserfarenhet, gärna inom försäljning/service, logistik eller marknadsföring tidigare
  • Vana av att ha telefonen som ditt främsta arbetsredskap
  • God datorvana och erfarenhet från CRM-system och digital marknadsföring
  • Svenska och engelska behärskar du obehindrat
Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning inom logistik, marknadsföring eller liknande.

Eftersom PTV Nordics är ett litet bolag krävs att du har förmågan att ta egna initiativ och är stöttande där det behövs. PTV Nordics produkter inkluderar avancerade logistiksystem, för att kunna lära sig om produkterna och föra en diskussion med potentiella kunder krävs ett intresse för IT och för logistik.

Du erbjuds

Du blir en viktig del i PTV:S kompetenta team som präglas av samarbete och lagkänsla. Ett stimulerande arbete med bra villkor och stor möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer att arbeta på kontoret i Göteborg som idag har sju medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar PTV med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner via mail: malin.hellner@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag via www.jurek.se

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Om PTV

PTV Nordics är en del av PTV Group och riktar sig mot den nordiska marknaden. Lösningar som de tillhandahåller är t.ex. PTV Map&Guide, PTV RouteOptimiser och PTV xServer. PTV arbetar med implementation, integration och även konsulttjänster baserade på våra produkter. PTV:S kunder är transportföretag, men kommer också från branscher, som normalt inte förknippas med logistik, t.ex. hemtjänst och resande servicetekniker. Genom smartare planeringssystem med hjälp av deras mjukvara kan samma uppdrag, på kortare tid, med kortare totala körsträckor och ibland även med färre bilar, vilket leder till kostnadsbesparingar och är dessutom bättre för miljön.
Mer info
Kontaktperson Malin Hellner
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Malin Hellner
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!