Meriterande uppdrag som ekonomiassistent, deltid

Meriterande uppdrag som ekonomiassistent, deltid

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi dig som är intresserad av en rolig, utvecklande och meriterande tjänst som ekonomiassistent. Detta är en roll som passar perfekt för dig som är i början av karriären och vill utvecklas på ett snabbt växande bolag i fina lokaler på Hisingen.

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med att sköta den löpande bokföringen av leverantörsfakturor samt den dagliga faktureringsprocessen till kund. Du kommer även att vara delaktig i månadsbokslut samt arbeta med processförbättringar för att effektivisera arbetet. Du kommer att ingå i ett kompetent, varmt och engagerat team där du får chansen att utvecklas i din roll.

Tjänstens omfattning är på halvtid, där ni tillsammans kommer överens om schema utefter behov och tillgänglighet. Detta är ett långsiktigt uppdrag där du kommer att vara anställd som konsult hos Jurek men arbeta ute hos kund.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är flexibel, positiv, pålitlig och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Du har hög arbetsmoral samt ser till att dina arbetsuppgifter blir utförda i tid. Vi tror att du som söker är i slutet av din universitetsutbildning alternativt har något års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete.

Du trivs i en roll där du kommer att ha varierande arbetsuppgifter samt är inte rädd att hjälpa till där det behövs för stunden. Vidare tror vi att du som söker tycker om att arbeta med siffror och är redo för ett mycket meriterande och roligt jobb som ekonomiassistent!

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som ekonomiassistent. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 5 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.