Interim bolagsjurist

Interim bolagsjurist

Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist hos vår globala kund kommer du att arbeta brett inom en rad områden. Du kommer bland annat att arbeta med avtalsrelaterade frågor och stötta den skandinaviska delen av organisationen i legala frågor men kan även komma att delta i globala projekt. Vidare kommer du också att arbeta fokuserat med GDPR-relaterade frågor kopplat till bland annat avtal, kundförfrågningar och intern efterlevnad.

Vem är du?

Vi söker dig med svensk juristexamen och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom bland annat avtalsrätt och GDPR från exempelvis bolag, advokatbyrå, juristbyrå eller liknande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av juridiskt arbete i övriga Skandinavien. Som person tror vi att du är strukturerad med en god organisationsförmåga. Vidare tror vi att du har en mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Du erbjuds

Hos vår globala kund inom programvaror erbjuds du ett stimulerande uppdrag på deltid, med 50% omfattning som pågår i en period om åtta månader med möjlighet till förlängning, där du har god möjlighet att lägga upp arbetstimmarna på ett sätt som passar dig. Du kommer att sitta tillsammans med runt 100 engagerade kollegor i fräscha lokaler, centralt i Göteborg med viss möjlighet till distansarbete

Ansökan

Urval sker löpande så välkommen att inkomma med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076 002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se.
Mer info
Kontaktperson Ida Odelius
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Ida Odelius
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.