Erfarna administratörer redo för nya utmaningar sökes

Erfarna administratörer redo för nya utmaningar sökes

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu efter erfarna och engagerade administratörer som är redo för nya spännande utmaningar. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag men är till stor del baserade på administration och support. Det kan vara allt ifrån att hantera mötesbokning, schemaläggning, posthantering, kundmöten, ta emot besökare, anordna event och stötta chefer kring administration samt vara allmänt behjälplig i olika former av ärenden. Är du strukturerad och trivs i en koordinerande roll så skulle detta passa dig!

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare och har erfarenhet av att arbeta i en koordinerande- och eventuellt assisterande roll, gärna i dynamiska arbetsmiljöer. Har du arbetat i en global organisation tidigare är detta meriterande och det är viktigt att du känner dig bekväm med engelska i både tal och skrift. Som person tror vi att du är framåt, effektiv, social, noggrann, flexibel och har integritet. Du ser vad som behövs göras, arbetar produktivt och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs i en företagsam arbetsmiljö med varierande arbetsdagar och gillar mötet med nya människor!

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom administration. Detta är en utmärkt chans att arbeta på spännande arbetsplatser och utveckla sina färdigheter. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov och vår ambition är att hitta den perfekta matchningen sett till kandidat. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Talent Manager Tilda Dahlberg, tilda.dahlberg@jurek.se, +4631-712 83 48. Ansöker gör du via vår hemsida jurek.se och vilket vi med glädje ser fram emot!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 7 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.