Ekonomichef till spännande tjänst!

Ekonomichef till spännande tjänst!

Arbetsbeskrivning

Till vår kund som är verksamma inom fastighetsbranschen söker nu efter sin nästa ekonomichef som är intresserad av att anta sig tjänsten för att bidra till struktur och resultat på ekonomiavdelningen i Göteborg.

Som ekonomichef kommer du att ansvara för enheten som består av 11 personer med fokus på arbetsmiljön och att gruppen fungerar som en enhet. Avdelningen består av redovisningspersonal, controller, redovisningschef och hyresadministration. Målet är en väl fungerande ekonomifunktion, att leda den operativa verksamheten så att rutiner fungerar, kvalitetssäkring av bokföringen och att personalens förmåga tillvaratas fullt ut.

Arbetsuppgifter:
  • Leda den operativa verksamheten så att rutiner fungerar
  • Kvalitetssäkring av bokföringen
  • Strategisk hantering av personalresurser
  • Arbetsmiljö
  • Rapportering sker till vd för redovisning i styrelsen
Vem söker vi till denna tjänst?

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet i en liknande roll som känner sig trygg med personalansvar och det operativa ekonomiarbetet. Som person är du proaktiv och strukturerad med ett inkännande ledarskap som bygger på involvering och dialog. Trivs du dessutom i en ansvarstagande roll, har förmågan att leverera i tid samt är positiv och engagerad kan detta vara helt rätt!

Kvalifikationer
  • Ekonomibakgrund med personalansvar
  • Erfarenhet av större bolag (över 50 personer)
  • Erfarenhet av operativt bokslut, budgetprocesser och investeringsprocesser
  • Erfarenhet om affärssystemet/ekonomisystemet Agresso
  • Meriterande om erfarenhet från fastighetssystem och fastighetsbranschen
Du erbjuds

Ett utvecklande konsultuppdrag som ekonomichef i centrala Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med flexibel start som sträcker sig minst sexmånader framåt, med väldigt goda möjligheter till förlängning.

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Albin Caspersen, albin.caspersen@jurek.se.
Mer info
Kontaktperson Albin Caspersen
Telefon 08-525 01 800
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 28 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.