Ekonomiassistenter sökes för kommande rekryteringsuppdrag

Ekonomiassistenter sökes för kommande rekryteringsuppdrag

Vi söker nu ekonomiassistenter som är redo för nya spännande utmaningar. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men det kan vara alltifrån kund- och leverantörsreskontra, attestering av fakturor, kontering, löpande bokföring, scanning av fakturor och mycket mer!
Oavsett hur länge du varit i branschen så är du varmt välkommen med din ansökan!

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med ekonomirelaterade arbetsuppgifter tidigare. Som person tror vi att du är framåt, social, noggrann och flexibel. Du ser vad som behövs göras och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs med en varierande arbetsdag och gillar att arbeta med siffror.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom ekonomi. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på spännande arbetsplatser.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se.

Om företaget

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Mer info
Kontaktperson Maria Holmberg
Telefon 08-525 01 800
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.