Administrativ rådgivare till statlig myndighet

Administrativ rådgivare till statlig myndighet

Arbetsbeskrivning

Som privatrådgivare kommer du att arbeta med privatrådgivning på myndighetens upplysningstjänst. Arbetet som privatrådgivare innebär att svara på frågor från privatpersoner. Frågorna handlar om att näthandel, resa med djur, alkohol och tobak, eller om att flytta till/från Sverige. Utbildning på 2-3 veckor sker i myndighetens regi.

Vem är du?

Vi tror att du har en god serviceförmåga, kan arbeta självständighet, noggrannhet, god social kompetens och samarbetsförmåga. Vidare har du kapacitet och intresse att arbeta med olika uppgifter parallellt. Du ska också uppfylla;
  • 3-årigt gymnasium utbildning
  • Minst 2 år av arbete i kundnära verksamhet såsom t.ex. kundservice
  • Erfarenhet från service och tjänster i digitala kanaler
  • Mycket goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av moderna kundhanteringssystem
Du erbjuds

Ett uppdrag på statlig myndighet i Göteborg. Uppdraget omfattar heltid med planerad start i augusti/september och löper under cirka ett (1) års tid. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se

Vi tar inte emot ansökningar via email.
Mer info
Kontaktperson Kajsa Lidén
Telefon 08-525 01 800
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.