Är du rekryterare och redo för nya utmaningar?

Är du rekryterare och redo för nya utmaningar?

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat med rekrytering tidigare och är van vid att arbeta med samtliga delar av rekryteringsprocessen. Trivs du med att bygga och upprätthålla ett nätverk av kompetenta talanger och samarbeta kontinuerligt med dem för att säkra kandidatengagemang för kommande rekryteringar? Har du arbetat med testning och uppskattar ett proaktivt arbete? Då kan detta vara helt rätt för dig!

Du erbjuds:

Detta är en utmärkt chans att få lära sig nytt samt att utvecklas på nya, inspirerande arbetsplatser. Kunder och uppdragslängd samt arbetsuppgifter kan variera beroende på kundens behov.
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Konsultchef Albin Caspersen; Albin.caspersen@jurek.se.

Om företaget:

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vår entreprenörsanda och vårt nytänkande arbetssätt är vi idag unika i Sverige. Våra uppdrag finns inom Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Kommunikation och Administration.
Mer info
Kontaktperson Albin Caspersen
Telefon 08-525 01 800
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.