Är du Senior Account Manager och redo för nya utmaningar?

Är du Senior Account Manager och redo för nya utmaningar?

Vad kan du förvänta dig?

I rollen som Senior Account Manager på Jurek ansvarar du för din egen kundstock och du har en individuell budget att uppnå. Du säljer med glädje in våra konsult- och rekryteringstjänster gentemot olika branscher. Du bearbetar beslutsfattare på olika chefsnivåer, främst inom våra specialistområden; Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Du har hög arbetsmoral och driver ditt försäljningsarbete självständigt, både i form utav nyförsäljning och bearbetning av befintliga kunder. Självklart samarbetar du med resterande kollegor och bildar tillsammans med våra konsultchefer, rekryteringskonsulter och researchers ett oslagbart team.

Vem är det vi söker?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av rekryterings- och konsultbranschen eller erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning. Har du dessutom en relevant eftergymnasial utbildning är det meriterande, men inget krav. Viktigast i den här rekryteringen är att fortsätta bygga vårt team av drivna och engagerade kollegor, varför personliga egenskaper är av största vikt för oss. Driv, engagemang och glädje är ledord som beskriver vår kultur och vi ser att du som söker vill bidra med positiv energi till vårt härliga team.

För att lyckas i den här rollen bör du vara en social och kommunikativ relationsbyggare som är prestigelös och närvarande- såväl gentemot kunder som internt mot dina kollegor. Din största passion är att arbeta med människor, samtidigt som du har ett tydligt sinne för affärer och en vilja att ständigt utvecklas i din yrkesroll.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du välkomnas till en företagskultur som präglas av driv, engagemang, kundfokus och inte minst arbetsglädje. Vi värnar om våra medarbetare och är noga med att lyfta varandra- hos oss är det "laget före jaget"! Du utgår från vårt trevliga kontor på Kungsgatan 17 i centrala Göteborg och vi erbjuder dig en marknadsmässig fast lön med ett attraktivt provisionssystem.

Vilka är vi?

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att nå tillväxt även i framtiden. Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad, och vi har nu siktet inställt på att fortsätta vår framgångsrika utveckling genom att utöka vårt team med en Senior Account Manager.
Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker inom våra affärsområden. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi är idag ca 85 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Acquisition & Employer Branding Specialist Johanna Kalered på telefonnummer 0707-369 359 eller per mejl johanna.kalered@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Sökord; Senior Account Manager, Account Manager, Säljare, Kundansvarig, Rekrytering, Bemanning
Mer info
Kontaktperson Johanna Kalered
Telefon 08-525 01 800
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.