Digital Content and Product Manager

Digital Content and Product Manager

Som Digital Content and Product Manager i Jotun Sverige kommer du att spela en viktig roll i vår svenska marknadsavdelning i en internationell koncern. Bland våra starka varumärken finns bl.a. LADY och DEMIDEKK.

Det huvudsakliga arbetet som Digital Content and Product Manager är förstärkning av våra varumärken digitalt samt planering och implementering av kampanjer och marknadsmaterial utformade för den svenska marknaden. Genom ditt arbete kommer du att bidra till att segmentet Dekorativ når definierade mål gällande marknadsandelar och produktlönsamhet. I denna roll kommer du ha ansvar för våra digitala kanaler i Sverige och vara den svenska resurspersonen för digitala projekt i Skandinavien.

Anställningsform: Vikariat under 1,5 - 2 års period

Arbetsbeskrivning
 • Utarbetning, implementering och uppföljning av digitala strategier för Jotun Sveriges digitala kanaler, SEO och andra digitala ytor
 • Utveckla och leverera innehåll till jotun.se, Jotun E-magasin, LADY Inspirationsblogg, PR och kundannonser
 • Innehållsansvarig för Jotun Sveriges digitala kanaler, inklusive sociala medier.
 • Upprätta, implementera och följa upp aktivitets- och mediaplaner samt kampanjer för konsument och butik för våra interiörvarumärken LADY och SENS
 • Planering och genomförande av marknadskommunikation i linje med avtal och budget
 • Samarbeta med moderbolaget Jotun A/S gällande sortiment, innovationer och kampanjer
 • Införsäljning av nyheter och marknadsmaterial till säljkår inom Jotun Sverige AB

Din profil:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom marknadsföring och några års arbetserfarenhet inom marknadsföring, med inriktning mot konsumentvaror. Erfarenhet från digital marknadsföring är väsentligt för sökande. Vidare är det meriterande med erfarenhet från branschen eller relaterade branscher.Du är van att använda engelska i ditt arbete och har en språkmässig förmåga.

För att passa in hos oss är du en social och jordnära person. Du är självgående, kreativ och handlingskraftig. Du arbetar strukturerat och målinriktat och är van att ta initiativ. Eftersom du kommer att ha många externa och interna kontakter, är din förmåga att samarbeta och bygga relationer mycket god.

Vi erbjuder dig:
 • Möjligheten att arbeta i ett globalt, och växande bolag med starka varumärken
 • En organisationskultur baserat på värdeorden Lojalitet, Omsorg, Respekt och Mod
 • Utmanande och givande uppgifter för att uppfylla kundens behov i en marknad med stor konkurrens
 • Möjlighet att söka tjänster för vidare karriär inom Jotun koncernen efter avslutat vikariat
Ett intressant och spännande arbete väntar på dig i ett växande företag!

För att ansöka gå till https://www.jotun.com/us/en/corporate/career/index.aspx

Löpande urval av kandidater sker.

Tillträdesdag: 2020.03.01, eller enligt överenskommelse

För vidare information ring gärna Marketing Manager Ida Meyenberg Hall eller personalchef Abraham Metin på 070-569 63 12.
Mer info
Kontaktperson Kundservice StepStoneBlocketJobb
Telefon 08 514 204 60
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jotun är en av världens ledande tillverkare av målarfärger, lacker och pulverfärger. Koncernens totala försäljning 2018 var NOK 17,6 miljarder och antal anställda är ca 9 800. Jotun finns representerat i 80 länder, med fabriker i 44 länder.

Jotun Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Jotun A/S, Norge. Vi marknadsför och säljer koncernens konsument-, marin-, rostskydds- och pulverfärger till den svenska marknaden. Idag är vi 82 anställda och vårt huvudkontor ligger i Västra Frölunda.