Om tjänsten
Vi tror att du trivs i ett litet arbetslag och med varierande arbetsuppgifter. Du sätter kunden i centrum och vi ser gärna att du har BE/B96 och/eller C, Cl körkort samt att du har erfarenhet av försäljning av husbilar och husvagnar.
Är du själv campare är det ett plus!

Tjänsten omfattar försäljning av husvagnar, husbilar, tillbehör och reservdelar på vår anläggning i Landvetter. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Låter det intressant?
Kontakta oss på uppgifterna nedan.
Mejl: David@josefssonshusvagnar.se
Tel: 0709-989584
Mer info
Kontaktperson David Magnusson
Telefon 0709-989584
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.josefssonshusvagnar.se/
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Josefssons Husvagnar har sålt husvagnar i över 30 år och har god branschkunskap. KABE är ett märke som har hängt med hela tiden. Grundaren av Josefssons Husvagnar var Eije Josefsson och han byggde upp företaget ihop med sin fru Irene Josefsson. Eije började sin karriär på KABE-fabriken och startade sedan eget företag på Hisingen i Göteborg. 1973 flyttades Josefssons Husvagnar till sin nuvarande lokalisering i Landvetter. 1997 bytte företaget ägare, de nya ägarna heter Ulrika Magnusson, dotter till Eije & Irene Josefsson, och hennes man David Magnusson.

Nytt och begagnat
Vi har en riktigt stor gård fylld med husbilar och husvagnar! Förutom alla de nya modellerna från KABE och Adria erbjuder vi på Josefssons också ett stort antal begagnade husvagnar och husbilar. Välkommen till oss, vi hjälper er hitta rätt boende.

Vårt mål är att ni som kunder ska känna er trygga o nöjda med ert köp.