Vikarierande säljare med visuell kompetens till Jollyrooms Showroom/Outlet

Vikarierande säljare med visuell kompetens till Jollyrooms Showroom/Outlet

Då en av våra kolleger går på föräldraledighet söker vi nu en vikarie i hennes ställe. Vikariatet sträcker sig till oktober 2022 men kan komma att förlängas, vi önskar tillsätta tjänsten under maj månad.

Vi söker en engagerad och ansvarsfull säljare med mycket energi, med passion för butiksexponering och människor. Som säljare med ansvar för den visuella försäljningen ansvarar man för butikens utseende med butiksexponering, annonsuppföljning och att synkronisera rätt artiklar med rätt aktivitet.

Som säljare på Jollyroom är du informationssökande och aktiv i den personliga försäljningen. Din uppgift är att finnas till för kunden, lyssna, uppfylla behov, överföra kunskap, inspirera och sälja. I ditt jobb ingår även kassaarbete samt att se till att butiken är fräsch, inspirerande och välfylld med varor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är öppen och framåt med en stark egen drivkraft. Du tycker om att jobba med försäljning och människor och trivs med att ha en roll där du är flexibel och stresstålig. Det är viktigt att du fokuserar på försäljning och ser en potentiell kund i varje besökare. För att trivas hos oss bör du vara en positiv lagspelare som gillar när det händer mycket. Vi ser att du har goda kunskaper om och ett stort intresse för butikens sortiment. Om du är kunnig inom segmentet barn och baby ser vi det som ett stort plus. För dig är det en självklart att ge kunden det lilla extra!

Vi erbjuder:
 • Entreprenörsdriven verksamhet med hög utvecklingstakt i en spännande framtidsbransch
 • Goda möjligheter att växa med bolaget
 • Gym för alla anställda
 • Stort eget ansvar med möjlighet att utforma organisation och processer
 • Ungdomlig och pulserande miljö
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Friskvårdsbidrag
 • Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
Upplägg och kontakt:
 • Start: Maj 2021
 • Omfattning: Vikariat till oktober 2022
 • Placering: Sörredsvägen 111, Torslanda
 • Kontakt & frågor: Therese Wassén på HR via therese.wassen@jollyroom.se
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Nedan finner du våra senaste PR-meddelanden där du kan läsa mer:

Vi sålde varor för 300 miljoner i november -> https://dagenslogistik.se/90-procents-tillvaxt-for-jollyroom/

Vi anställde 200 personer inför julhandeln -> https://www.ehandel.se/jollyroom-fick-5000-ansokningar-raknar-med-en-halv-miljon-order
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.jollyroom.se
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.