Teknisk projektledare inom webb till Jollyroom

Teknisk projektledare inom webb till Jollyroom

Teknisk projektledare inom Webb – ny tjänst på Jollyroom:
Vi söker en affärsorienterad Teknisk projektledare som på sikt ska leda ett team av utvecklare och vara med i arbetet med att vidareutveckla Jollyrooms webb till att bli den absolut bästa i branschen. Vi använder webbplattformen Litium Studio och har stora planer för utvecklingen av vår site.

Som Teknisk projektledare på Jollyroom kommer du att ha mycket fokus på vår webbplattforms prestanda. Du implementerar och utvecklar ny funktionalitet och håller dig uppdaterad kring de senaste teknologierna. Arbetet kommer att innebära allt ifrån frontend-utveckling till integrationer mot vårt affärssystem. I rollen arbetar du nära våra webbanalytiker och marknadsteam samt genomför både dagliga uppgifter samt leder projekt.

I dagsläget genomförs mycket av Jollyrooms webbutveckling externt. Det har blivit dags att successivt lyfta in kunskapen internt och vår ambition är att bygga upp ett eget team av webbutvecklare. Vi ser gärna att du som Teknisk projektledare på sikt tar klivet till att leda våra andra utvecklare, det är dock av vikt att du motiveras av en variation av uppgifter då det till en start enbart kommer att vara du och en junior utvecklare som startar upp det interna utvecklingsarbetet. Rollen innebär att du kommer att ha mycket inflytande och en betydande påverkan rörande webbutvecklingen för en av Nordens största e-handlare!

Du rapporterar till Web & Marketing Manager.

Din profil
Vår webbplattform är byggd med standard Microsoft teknologier, ASP.net på IIS med SQL databas. Vi lägger stor vikt vid att du arbetar strukturerat och genomtänkt för att passa våra processer på bästa sätt. Vi förväntar oss att du brinner för utveckling, är duktig på att samarbeta och tycker det är spännande med de senaste internetteknologierna.

Vi söker dig som har:
 • Relevant utbildning, gärna en högskole-/civilingenjörsexamen inom systemutveckling eller motsvarande
 • Minst 3 års arbetserfarenhet av system/webb-utveckling
 • Stor vana vid att arbeta i Visual Studio och gedigen kunskap av frontendutveckling (HTML/CSS/Javascript/Ajax)
 • Erfarenhet inom C#, ASP.NET MVC och MS SQL Server och vana av att arbeta med versionshantering
 • Erfarenhet av projektledning
Det är meriterande om du har erfarenhet av backend-utveckling, e-handel, ledarskap, SEO, SAP samt utveckling mot ett CMS-system, gärna Litium Studio.

Som person är du lösningsorienterad, resultatinriktad, självgående och strukturerad. Du sporras av stort eget ansvar, högt satta mål och trivs i en entreprenörsdriven verksamhet med hög utvecklingstakt.

Vi erbjuder
 • Entreprenörsdriven verksamhet
 • Hög utvecklingstakt och en spännande bransch med stor potential
 • Karriärmöjligheter
 • Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
 • Friskvårdsbidrag
 • Ungdomlig och pulserande miljö
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
Upplägg och kontakt:
 • Start: Snarast möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Hisings Kärra, Göteborg
 • Kontakt & frågor: Matilda på HR via e-post;matilda.dahllof@jollyroom.se
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Kontaktperson Matilda Dahllöf
Telefon 0708874488
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jollyroom.se
Sista ansökningsdag 16 juli 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.