Säljinriktad Inköpare Barn & Baby

Säljinriktad Inköpare Barn & Baby

Säljinriktad Inköpare till Barn & Baby
Har du ett säljtänk utöver det vanliga? Bra! Drivs du av att slå rekord som får konkurrenterna att ramla av stolen? Ännu bättre! Vi söker nu en driven Inköpare som är en fena på siffror och analyser till Europas bästa team inom babyprodukter.

Som Inköpare kommer du ingå i ett kompetent och ambitiöst team på vår Inköpsavdelning och rapportera till Business Area Manager för team Barn & Baby. I ditt bagage har du uppvisat utstickande bra resultat gällande försäljning och du drivs av att ha ett helhetsansvar för affären. Tidigare erfarenhet av större inköp är sekundärt, det viktigaste för oss är att du sporras av nyckeltal som försäljning och marginal. Du når dessa mål genom smarta inköp och att aktivt jobba med utformningen av kampanjer. Tjänsten innebär kontakt mot våra externa varumärken, även om försäljningsansvaret innefattar både externa och interna varumärken.

Vi på Jollyroom är do:ers, vi sätter upp ambitiösa mål – och når dem. Vi ska bli störst i Europa inom barn- och babysegmentet på nätet, häng med på den resan!

Ansvarsområden som Inköpare:
 • Att vi når budgeterad försäljning till budgeterad marginal
 • Att din kategori har det bästa sortimentet i branschen
 • Förhandlingar med leverantörer, gällande t.ex. inköp och marknadsbidrag
 • Löpande optimera sortimentet ur ett försäljnings- och lönsamhetsperspektiv
 • Lagerhållning av dina produkter
 • Ansvara för kampanjplanering
 • Konkurrensanalyser
Vi tror att vår nästa Inköpare har:
 • Erfarenhet inom detaljhandeln och inköp
 • Förhandlingserfarenhet med goda resultat
 • God kunskap i affärssystem och analysverktyg (SAP, qlikview, Excel)
 • Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
 • Det är mycket meriterande med erfarenhet av barnvagnar och bilbarnstolar
Personliga egenskaper:
Är du modig? Bra! På Jollyroom är vi inte rädda för att göra fel. Vi når framgång och hittar nya vägar genom att testa oss fram. Du har ett utomordentligt driv där du vill nå dina mål och tar egna initiativ för att lyckas. Det finns inget annat alternativ än första plats, så ett säljfokus utöver det vanliga är en självklarhet. I rollen som förhandlare gentemot leverantörer är du både relationsskapande och skicklig för att få de bästa villkoren.

Fördelar med att jobba på Jollyroom:
Förutom hygienfaktorer som exempelvis friskvårdsbidrag och 30 dagars semester erbjuder vi stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar. För oss är det viktigt att skapa rätt förutsättningar för våra medarbetare och i denna roll har du möjlighet att arbeta från vårt nybyggda kontor i Göteborg (Torslanda) eller hemifrån på distans. Jobbar du i Göteborg har vi ett nybyggt gym på 300 kvadrat du kan nyttja, gratis såklart. Blir du Jollyroomare kommer du vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch. Och vill du utvecklas har du kommit rätt; förra året tillsatte vi mer än 50 procent av alla tjänster internt och det ska vi fortsätta med.

Upplägg och kontakt:
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
 • Kontakt & frågor: Ansvarig HR Partner för Inköp, Matilda Dahllöf via matilda.dahllof@jollyroom.se
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Nedan finner du våra senaste PR-meddelanden där du kan läsa mer:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning->
https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! ->
https://svenskaseopriset.se/#winners
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jollyroom.se
Sista ansökningsdag 29 juli 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.