Jollyroom söker Finsktalande Kundserviceagenter inför julhandeln!

Jollyroom söker Finsktalande Kundserviceagenter inför julhandeln!

Me Jollyroomilla valmistaudumme vuoden vauhdikkaimpaan ja hauskimpaan kauteen – jouluun! Liity Jollyporukkaamme ja auta joulupukkia toimittamaan lasten joululahjat perille!

Vårt finska team består av åtta härliga medarbetare som alla pratar och skriver flytande finska. De har olika erfarenheter från arbetslivet, men den gemensamma nämnaren är att alla tidigare har jobbat med service gentemot kund på ett eller annat sätt. De är mål- och serviceinriktade och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. För oss är det viktigt att du besitter liknande erfarenhet och egenskaper, det vill säga att du är driven, älskar att nå uppsatta mål och är en stark team player.

Rollen som Kundserviceagent innebär kontakt med våra kunder via telefon, email, chatt och sociala medier på finska, kommunikation på engelska kan även förekomma. En vanlig arbetsdag kan också innefatta reklamationshantering. Vidare är du delaktig i arbetet med att skapa rutiner inom service och utveckla avdelningen.

We work together, we are brave and we create value for the customer – är du med på matchen att bidra till Jollyrooms viktigaste syfte: att underlätta livet för barnfamiljen?

Vi söker dig som vill jobba:
 • Heltid
 • På plats i Göteborg eller på distans (hemifrån)
 • Perioden oktober till december eller längre
Vi som företag erbjuder dig:
 • En entreprenörsdriven verksamhet
 • Hög utvecklingstakt och en spännande bransch med stor potential
 • Karriärmöjligheter
 • En ungdomlig och pulserande miljö
 • Kollektivavtal
 • Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
 • Ett härligt team med energifyllda kollegor
Praktisk information och upplägg
 • Start: 26/9, 3/10, 17/10 eller 31/10
 • Omfattning: Heltid (40 timmar per vecka). Visstidsanställning fram till 31/12-2022 med chans till förlängning.
 • Arbetstider: Måndag-fredag samt 1-2 söndagar per månad
 • Bifogas i ansökan: CV och personligt brev
 • Placering för för dig som ärbosatt i Göteborgsområdet: Sörredsvägen 111, Torslanda/Göteborg.
 • Placering för dig som ärbosatt utanför Göteborgsområdet men innanför Sveriges gränser: Distans med upplärning på plats på Sörredsvägen 111 under en vecka (måndag-fredag). Kostnaden för övernattning täcks av Jollyroom.
 • Vid frågor kontakta: Annett Hanna, via Annett.hanna@jollyroom.se
Känner du att annonsen passar dig som handen i handsken? Ansök då snarast eftersom vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn! Nedan finner du ett axplock av våra senaste nyheter:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning -> https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! ->https://svenskaseopriset.se/#winners

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantör.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jollyroom.se
Sista ansökningsdag 14 nov 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.