Inköpare till Jollyrooms inköpsteam Kläder/Skor

Inköpare till Jollyrooms inköpsteam Kläder/Skor

Inköpare Kläder/Skor
Jollyrooms produktsortiment är det största lagerförda sortimentet i vår bransch. Vi arbetar med såväl välkända som egna varumärken. I vår pågående tillväxt uppstår det kontinuerligt nya tjänster, ansvarsområden och kategorier i vår inköpsorganisation. Vi söker ständigt efter nya stjärnor till inköp då expansion betyder att vi behöver bli fler. Vi tar även emot spontanansökningar och skapar tjänster när rätt person med rätt bakgrund och kompetens visar intresse för Jollyroom och vår verksamhet.

Vår inköpsorganisation består av fyra team som är uppdelade på kategorierna Baby, Leksaker/Sport, Kläder egna märken/Inredning samt Kläder Varumärken/Skor. Vi söker nu efter en Inköpare till teamet Kläder Varumärken/Skor som består av Kategorichef, Inköpare och Assistenter.

Som Inköpare arbetar du med att utveckla sortimentet och skapa morgondagens storsäljare på Jollyroom. Du gillar att ha ambitiöst satta mål och jobbar hårt för att uppnå dem. Dina arbetsuppgifter innebär förutom att göra inköp, även avtalsförhandlingar med leverantörer, konkurrens- och marknadsanalyser samt försäljningsdrivande åtgärder. Det ingår en del resor i din tjänst och du rapporterar till Kategorichef.

Din profil
 • Branschkunskap väger mycket tungt
 • Erfarenhet av internationell handel
 • Erfarenhet av produktutveckling/produktion
 • Goda kunskaper i engelska
Har du tidigare jobbat med inköp av ytterkläder är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi söker dig som arbetar med stor passion. Du är lösningsorienterad, strukturerad, affärsmässig och en stjärna på att bygga goda relationer både internt och externt. Du har en förmåga att sätta dig in i marknaden, är kommersiell och har en vinnarskalle. Vi som arbetar på Jollyroom kännetecknas som doers med hög arbetskapacitet - vi verkställer våra planer och når våra mål. Vi söker efter dig som känner igen dig i den beskrivningen.

Vi erbjuder dig
 • Entreprenörsdriven verksamhet
 • Hög utvecklingstakt och en spännande bransch med stor potential
 • Karriärmöjligheter
 • Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
 • Ungdomlig och pulserande miljö
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Friskvårdsbidrag
 • Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
Upplägg och kontakt
 • Start: Snarast möjligt
 • Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
 • Placering: Göteborg, Hisings Kärra
 • Kontakt & frågor: HR Generalist Nicole Berger, frågor via e-post; nicole.berger@jollyroom.se
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jollyroom.se
Sista ansökningsdag 14 juni 2019 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis.

Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.