Härliga och drivna Kundserviceagenter sökes till Jollyroom!

Härliga och drivna Kundserviceagenter sökes till Jollyroom!

Våren är här! Innebär det att du vill ta dig an din nästa utmaning inom servicebranschen? Då kan vi vara rätt för varandra! Vårt svenska team beståendes av 30 härliga medarbetare är nämligen redo att välkomna en till stjärna!

Tillsammans jobbar vi på Jollyroom för att uppnå våra mål och vårt syfte – att underlätta livet för barnfamiljen. Som Kundserviceagent hos oss har du därför en viktig roll, då siktet är inställt på att leverera service utöver det vanliga till våra kunder. Vi söker dig som är lyhörd och snabbt identifierar kundens behov och ser möjligheter där andra ser problem. Du är ansvarstagande, vass på kundbemötande och tar alltid chansen att göra det lilla extra för att överträffa förväntningarna.

Vi fångade Susanne Karam i korridoren, som är chef för kundserviceavdelningen och frågade: Hur skulle du beskriva teamet på Kundserviceavdelningen?

"Kundserviceavdelningen på Jollyroom är ett helt fantastiskt gäng i en pulserande miljö med många olika nationaliteter och erfarenheter. Här arbetar vi i ständig utvecklig och inspirerar varandra för att leverera våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen. Tillsammans ger vi varandra styrka genom att dela med oss av våra kunskaper för att nå gemensamma mål. Vi lär oss alltid nya saker som ger oss glädje på jobbet och nya utmaningar varje dag!"

Som kundserviceagent har du följande arbetsuppgifter:
 • Hjälpa kunder via telefon, email, chatt och sociala medier
 • Reklamationshantering
 • Vara delaktig i arbetet med att skapa rutiner inom service och utveckla avdelningen
Vad erbjuder företaget?
 • En entreprenörsdriven verksamhet
 • Hög utvecklingstakt och ett växande e-handelsbolag med stor potential
 • Karriärmöjligheter
 • En ungdomlig och pulserande miljö
 • Friskvårdsbidrag
 • Kollektivavtal
 • Campus Jollyroom med fräscha lokaler och gym
Praktisk information och upplägg:
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 40 timmar per vecka (6 månaders provanställning)
 • Arbetstider: Måndag-fredag kl. 8-17 samt 1-2 söndagar kl. 8-17 per månad
 • Bifogas i ansökan: CV och personligt brev
 • Placering: Göteborg, Torslanda, Sörredsvägen 111
 • Vid frågor kontakta: Amanda Vitalis, via amanda.vitalis@jollyroom.se
Tycker du att det mesta i denna annons låter spännande och känner du igen dig i vår kravprofil? ANSÖK redan idag! Vi anställer löpande och kan komma att tillsätta alla tjänster innan sista ansökningsdatum.

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Glöm inte att följa oss på LinkedIn! Nedan finner du ett axplock av våra senaste nyheter:

Vi kom upp i två miljarder i omsättning -> https://www.market.se/affarsnyheter/forsaljning/vd-ns-besked-efter-att-jollyroom-betat-av-ytterligare-en-miljard-vill-expandera-till-fler-lander/

Vi har byggt ett nytt JollyCampus i Göteborg -> https://www.helahisingen.se/jollyrooms-vd-bygger-campus-och-ar-inte-radd-for-amazon-vi-kan-ge-dem-en-match/

Vi vann svenska SEO-priset i kategorin Barn & Leksaker för tredje året i rad! ->https://svenskaseopriset.se/#winners

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jollyroom.se
Sista ansökningsdag 25 juni 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.