Driven projektledare inom webb till Jollyrooms marknadsledning

Driven projektledare inom webb till Jollyrooms marknadsledning

Vi är i färd med att bygga upp ett utvecklingsteam på Jollyroom som skall vidareutveckla vår webb till att bli den absolut bästa i branschen. Vi har fem välbesökta webbutiker (SE/NO/DK/FI/DE) och vi använder webbplattformen Litium Studio. Vi har stora planer för utvecklingen av våra siter och vi söker dig som vill vara med i den spännande resan framåt. Som projektledare driver du arbetet med vår webb tillsammans med andra utvecklare, både internt och externt. Du kommer att ingå i Jollyrooms marknadsledning, rapportera till webb- och marknadschef samt arbeta nära webbanalytiker och våra övriga marknadsteam i organisationen.

Som projektledare har du stort fokus på vår webbplattforms prestanda. Du implementerar och utvecklar ny funktionalitet och håller dig uppdaterad kring de senaste teknologierna. Arbetet kommer att innebära allt från frontendutveckling till integrationer mot vårt affärssystem. Du kommer att leda och följa upp våra webbutvecklare internt samt ha all kontakt med vår externa utvecklare. Vi startar upp vårt nya team med tre medarbetare och planen är att gruppen kommer att växa med åren framåt. Vi vill bygga upp viktig utvecklingskompetens internt samtidigt som vi fortsätter att samarbeta med vår externa partner - i detta arbete tar du en påverkande och betydelsefull roll.

Vi söker dig som har:

Utbildning
 • Högskole-/universitetsutbildning inom systemutveckling eller motsvarande
Kvalifikationer
 • 2-5 års erfarenhet av system-/webbutveckling
 • Vana vid att arbeta i Visual Studio och kunskap av frontendutveckling (HTML/CSS/Javascript/Ajax)
 • Erfarenhet inom C#, ASP.NET MVC och MS SQL Server och vana av att arbeta med versionshantering
 • Erfarenhet av projektledning och gärna erfarenhet av ledarskap
 • Flytande i tal och skrift: svenska och/eller engelska
Vi tror att du är i starten av din karriär inom system- och webbutveckling, du har eventuellt arbetat några år som utvecklare och även projektlett inom ditt yrke. Nu vill du ta ytterligare kliv i ansvar och roll och utvecklas som ledare. Du är inte främmande för att själv arbeta med utveckling när det krävs, men i din roll som projektledare är det av ännu större vikt att du har förmåga att följa upp andra utvecklares arbete och säkerställa kvalité och framdrift i projekten.

Vår webbplattform är byggd med standard Microsoft teknologier, ASP.net på IIS med SQL databas. Vi lägger stor vikt vid att du arbetar strukturerat och genomtänkt för att passa våra processer på bästa sätt. Det är meriterande om du har erfarenhet av backendutveckling, e-handel, SEO, SAP samt utveckling mot ett CMS-system, gärna Litium Studio.

Personliga egenskaper

 • Starkt lösnings- och resultatorienterad
 • Självgående, driven och sporras av stort eget ansvar
 • Strukturerad och har förmåga att se till helheten
 • Nyfiken och intresserad av ny teknologi
Vi erbjuder:
 • Entreprenörsdriven verksamhet.
 • Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter.
 • Mycket stor möjlighet till karriär och personlig utveckling.
 • Ungdomlig och pulserande miljö.
 • Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city.
 • Friskvårdsbidrag.
 • Kollektivavtal för alla anställda.
Upplägg och kontakt:
 • Start: Enl. överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas).
 • Placering: Hisings Kärra (på sikt Sörred)
 • Kontakt & frågor: Matilda på HR via e-post;matilda.dahllof@jollyroom.se och tfn: 0708-874488
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Utvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jollyroom.se
Sista ansökningsdag 18 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.