Butikssäljare extra till Jollyrooms nya Showroom/Outlet

Butikssäljare extra till Jollyrooms nya Showroom/Outlet

Butikssäljare extra
Vi har landat i våra sprillans nya lokaler ute i Sörred, Torslanda och Showroom/Outlet är under uppstartsfas. Vi står redo att möta våra kunder inför julhandeln och behöver därför förstärka vår personalstyrka med fler engagerade medarbetare. Vi har en rolig och fartfylld period framför oss och vi arbetar löpande med utbildningar och introduktioner för att kunna ge våra kunder den optimala köpupplevelsen.

Som person älskar du kundbemötande och samtidigt kan du hugga i när det behövs, att vara flexibel är därför en förutsättning. Vi ser att du har en annan huvudsaklig syssla, så som studier eller föräldraledighet och du ska vara öppen för att jobba både helger och vardagar.

Showroom/Outlet är på 3000 kvm och som säljare kommer du att möta våra kunder, guida dem till rätt köp och svara på frågor gällande våra produkter. Du kommer även att hantera och packa upp produkter samt stå i kassan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete, allra helst ska du ha jobbat med eller ha ett stort intresse för barn- och babyprodukter. Då arbetet är mycket serviceinriktat söker vi dig som alltid sätter kunden i främsta rummet och genuint trivs med kundkontakt. Du vill ge förstklassig service och har en förmåga att analysera kundens behov.

Vi erbjuder dig
 • Entreprenörsdriven verksamhet
 • Ungdomlig och pulserande miljö
 • Hög utvecklingstakt
 • Spännande bransch
 • Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Placering i/nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
Vi är ett företag som satsar på personalen och vi internrekryterar ofta. De som åstadkommer bra resultat och samtidigt har en positiv och samarbetsvillig attityd kommer gå långt inom Jollyroom.

Upplägg och kontakt
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Visstidsanställning, 1-5 dagar i veckan beroende på behov (skriv i din ansökan hur mycket du kan jobba)
 • Kollektivavtal: Detaljhandelsavtalet
 • Placering: Sörredsvägen 111, Campus Jollyroom: Nordens största e-handelscentrum. Här finns restaurang och gym för alla medarbetare.
 • Öppettider: Mån-fre 10-18.30, lör 10-16 samt söndagar
 • Kontakt: Therese Wassén viatherese.wassen@jollyroom.se
I våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning, tester och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.jollyroom.se
Sista ansökningsdag 25 dec 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.