Butiksmedarbetare med visual merchandising-ansvar till Jollyrooms butik/showroom i Göteborg

Butiksmedarbetare med visual merchandising-ansvar till Jollyrooms butik/showroom i Göteborg

Vi har stora planer för vårt showroom på Tagenevägen i Hisings Kärra. Showroomet är 1500 kvm i dagsläget och nu vill vi utveckla det för att stärka upp kundupplevelsen ytterligare. Dels har vi planer på att öka butiksytan, skapa miljöer för att inspirera till köp, ge kunden ännu bättre möjlighet till att fynda demo/returvaror till utförsäljningspriser samt erbjuda utökade öppettider. För att åstadkomma denna utveckling söker vi en butiksmedarbetare med ett brinnande intresse för visual merchandising. Har du en YH-utbildning inom just VM, en driven och flexibel personlighet och vill jobba med kundmötande och försäljning? Då kan du vara rätt kandidat för denna tjänst!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är att fysiskt möta våra kunder, guida dem till rätt köp och svara på frågor gällande våra produkter. Som medarbetare hanterar och packar du upp produkter (ibland tunga varor), arbetar administrativt i affärssystemet SAP och jobbar aktivt med prissättning. En del av tjänsten innebär att, tillsammans med Butikschefen, ansvara för och jobba strategiskt och operativt med visual merchandising i showroomet. En av de främsta målsättningarna med tjänsten kommer vara att hitta nya försäljningsmöjligheter genom att utveckla hur varorna i butiken presenteras.

Majoriteten av arbetsdagen spenderas på butiksgolvet där du tillsammans med dina kollegor ansvar för ett positivt kundbemötande och en god försäljning. Du blir därför en viktig del i kedjan för en inspirerande butik- och showroomupplevelse.

Krav på erfarenhet och person:
Vi söker dig som alltid sätter kunden i främsta rummet och genuint trivs med kundkontakt. Du vill ge förstklassig service och har en förmåga att analysera kundens behov och arbeta lösningsorienterat. Du är en kreativ person som motiveras av att sätta din egen prägel på arbetssätt och rutiner. Du kommer få stora möjligheter att påverka hur Jollyrooms framtida VM-arbete kommer se ut. Personlighetsmässigt är du flexibel, positiv och trivs i att jobba i en föränderlig miljö.

Ytterligare krav:
 • YH-utbildning inom visual merchandising/butikskommunikatör
 • Erfarenhet av detaljhandeln och butiksarbete
 • Har tidigare jobbat med visual merchandising eller har ett stort intresse för området
Det är meriterande om du antingen jobbat med barn- och babyprodukter eller om du har ett stort intresse för produkterna. Det är även meriterande om du har kunskap i SAP eller annat affärs-, betalnings- eller kassasystem.

Vi erbjuder:
 • Entreprenörsdriven verksamhet
 • Hög utvecklingstakt
 • Spännande bransch
 • Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
 • Ungdomlig och pulserande miljö
 • Friskvårdsbidrag
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, utrymme för idéer och stor möjlighet att påverka. Många medarbetare på Jollyroom gör en spännande karriär då det löpande öppnas många möjligheter till utveckling internt i takt med att organisationen växer.

Upplägg, ansökan och kontakt:
 • Start: Snarast möjligt
 • Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
 • Kollektivavtal: Detaljhandelsavtalet, Handels
 • Placering: Tagenevägen 35, Hisings Kärra, Göteborg
 • Nuvarande arbetstid: måndag till fredag kl. 9.15-18.15. Inom kort förändras arbetstiden till att även förläggas på kvällar och helger likt andra butiker i närområdet.
 • Kontakt: Nicole Berger, HR generalist,nicole.berger@jollyroom.se.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning, arbetsprov och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jollyroom.se
Sista ansökningsdag 19 feb (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 1 600 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag.

I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 250 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.