Butiksmedarbetare heltid till Jollyrooms Showroom/butik i Göteborg

Butiksmedarbetare heltid till Jollyrooms Showroom/butik i Göteborg

Vi har stora planer för vårt showroom på Tagenevägen i Hisings Kärra. Showroomet är 1500 kvm i dagsläget, och nu vill vi utveckla det för att stärka upp kundupplevelsen ytterligare. Dels har vi planer på att öka butiksytan, skapa miljöer för att inspirera till köp, ge kunden ännu bättre möjlighet till att fynda demo/returvaror till utförsäljningspriser samt erbjuda utökade öppettider. Vi söker nu två drivna och flexibla personer som har erfarenhet från butik och som brinner för barn- och babyprodukter, kundbemötande och försäljning.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna är att fysiskt möta våra kunder, guida dem till rätt köp och svara på frågor gällande våra produkter. Som medarbetare hanterar och packar du upp produkter (ibland tunga varor), arbetar administrativt i affärssystemet SAP och jobbar aktivt med prissättning samt visual merchandising.

Majoriteten av arbetsdagen spenderas på butiksgolvet där du tillsammans med dina kollegor ansvar för ett positivt kundbemötande och en god försäljning. Du blir därför en viktig del i kedjan för en inspirerande butik- och showroomupplevelse.

Krav på erfarenhet och person:
Vi söker dig som alltid sätter kunden i främsta rummet och genuint trivs med kundkontakt. Du vill ge förstklassig service och har en förmåga att analysera kundens behov och arbeta lösningsorienterat. Du har erfarenhet av detaljhandel och butiksarbete. Vi ser gärna att du är intresserad av våra produkter och har kunskap inom segmentet barn och baby. Det är meriterande om du har kunskap i SAP eller annat affärs- betalnings- eller kassasystem.

Som person är du prestigelös, positiv och bidrar till teamet.

Vi erbjuder:
 • Entreprenörsdriven verksamhet
 • Hög utvecklingstakt
 • Spännande bransch
 • Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
 • Ungdomlig och pulserande miljö
 • Friskvårdsbidrag
 • Kollektivavtal för alla anställda
 • Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, utrymme för idéer och stor möjlighet att påverka. Många medarbetare på Jollyroom gör en spännande karriär då det löpande öppnas många möjligheter till utveckling internt i takt med att organisationen växer.

Upplägg, ansökan och kontakt:
 • Start: Snarast möjligt
 • Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
 • Kollektivavtal: Detaljhandelsavtalet, Handels
 • Placering: Tagenevägen 35, Hisings Kärra, Göteborg
 • Nuvarande arbetstid: måndag till fredag kl. 9.15-18.15. Inom kort förändras arbetstiden till att även förläggas på kvällar och helger likt andra butiker i närområdet.
 • Kontakt: Nicole Berger, HR generalist, nicole.berger@jollyroom.se.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning, arbetsprov och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag, så var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jollyroom.se
Sista ansökningsdag 5 mars (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 1 600 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag.

I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 250 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.