Testingenjör Syntetavgasrigg till Johnson Matthey AB, Göteborg

Testingenjör Syntetavgasrigg till Johnson Matthey AB, Göteborg

Testingenjör Syntetavgasrigg (SCAT)

Göteborg


Har du erfarenhet från test och analys, är nyfiken och vill ha en ny spännande framtid? Vill du jobba hos en ledande tillverkare av avgaskatalysatorer till bilindustrin? Då kan du vara Johnson Mattheys nästa medarbetare!

Vi söker nu en testingenjör till vårt team med placering i Västra Frölunda. Här erbjuds du en bred roll i en högteknologisk organisation med starka resurser, ett arbete i en toppmodern testmiljö med spännande projekt. Du får chansen att arbeta i ett globalt växande framtidsföretag med familjär känsla och trevliga kollegor.

Johnson Matthey satsar mycket på forskning och utveckling av teknikintensiva och gröna produkter och lägger stor vikt vid kontinuerlig förbättring, utveckling av medarbetarna samt har högt ställda arbetsmiljömål. Vi månar om dig som anställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, goda möjligheter till kompetensutveckling samt en hög grad av internationell exponering.

Tjänsten är huvudsakligen på dagtid 40 tim/vecka med fast placering på vår enhet i Göteborg, Västra Frölunda.

Dina arbetsuppgifter

Som testingenjör ingår du i ett team om totalt 20 personer, där SCAT-gruppen utgör en mindre grupp om 3 personer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att:
  • Utföra tester i syntetavgasrigg, SCAT (Selective Catalyst Activity Testing) i syfte att mäta och analysera emissioner
  • Arbeta för att efterleva de kvalitetskrav och testprocesser som varje projekt kräver
  • Ansvara och driva förbättringsprojekt relaterade till våra testprocesser och utrustning
  • Samarbeta med applikationsingenjörer och underhåll för att snabbt kunna uppnå förbättringar och felavhjälpning av utrustning
Personen vi söker har:
  • Teknisk högskoleutbildning inom kemi eller relevant arbetslivserfarenhet
  • Praktisk erfarenhet av laboratoriearbete och intresse för katalys är meriterande
  • Utmärkt engelska i tal och skrift. God svenska är en fördel men inget krav
  • Goda IT-kunskaper och vana av att arbeta med IT baserade kontroll- och analyssystem
Som person är du en driven lagspelare som är duktig på att samarbeta och kommunicera med din omgivning. Då SCAT-gruppen utgör en mindre del av den totala testgruppen är det också viktigt att kunna arbeta självständigt. Du är tekniskt intresserad, har ett öga för detaljer och levererar alltid med kvalitet. I denna roll får du möjlighet att kombinera din analytiska/teoretiska sida med den praktiska.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten kontakta Anna-Lena Lindahl, Test Team Manager på 031-893720 och för frågor om rekryteringsprocessen Josefine Petersson, Intenso Teknikrekrytering AB på 0702-501429. För fackliga frågor eller frågor som rör kollektivavtal är du välkommen att kontakta Björn Magnusson på 031-893724 eller Jonas Edvardsson på 031-893751 som är lokala fackklubbsrepresentanter för Unionen respektive Sveriges Ingenjörer.

Ansökan

Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, då urval sker löpande!

Välkommen med din ansökan!

Om Johnson Matthey

Johnson Matthey AB är ett helägt dotterbolag till Johnson Matthey Plc, en ledande tillverkare av avgaskatalysatorer till den internationella bilindustrin. Vid vårt teknikcenter i Göteborg utvecklar vi katalytisk avgasrening för såväl tunga som lätta dieselmotorer. Vi är för närvarande ca 60 personer som arbetar med utveckling samt kundstöd till bolagets europeiska kundbas. Till vårt förfogande har vi toppmoderna motorprovrum, SCAT-riggar samt serviceverkstäder för mätinstrument och motorer. Besök www.matthey.com för närmare presentation.

Sökord:
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.