Är du vår nya MC-säljare?

Är du vår nya MC-säljare?

Vi nyinviger inom kort vår ombyggda butik och fortsätter att satsa framåt. Nu söker vi en MC-säljare med stort intresse för motorcyklar och försäljning. Dokumenterad erfarenhet från försäljning är meriterande men vi kommer även att ta stor hänsyn till de personliga egenskaperna.

I rollen som säljare på Johans MC kommer du att sälja både nya och begagnade motorcyklar. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen inklusive administrativa uppgifter. Som säljare är du mycket social, klarar att hålla ett högt tempo och är ansvarsfull.
A-körkort är ett krav och svenska samt engelska behärskar du i tal och skrift. Vi ser god samarbetsförmåga och team-känslan som självklar för vår nya MC-säljare.

Tjänsten är på heltid och innefattar även en del lördagar.

Skicka ditt CV och personliga brev till nicklas@johansmc.se
Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Email Mejla Johans MC
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.johansmc.se
Sista ansökningsdag 13 apr (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Johans MC är etablerade i Göteborg och på webben. I vårt kompletta MC-varuhus har vi något för alla. Med över 35 års erfarenhet i branschen hjälper vi till att hitta rätt motorcykel för just dig. Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för Triumph, Kawasaki, Suzuki, Vespa & Piaggio. I vår välfyllda butik har vi även tillbehör och personlig utrustning för alla smaker.