Trevliga taxiförare sökes , hel-/deltid

Trevliga taxiförare sökes , hel-/deltid

Hej,

MItt namn är Johan Sandström och mitt nya taxiåkeri i Göteborg med 5 bilar behöver nu förare. Vi söker både dig som vill arbeta heltid och deltid. Vi kör för Uber och har även möjlighet att plocka upp resenärer på stan som friåkare.

Jag söker förare som tycker om att köra taxi och som tycker om att ge lite extra god service till våra resenärer.

Här är några krav på dig som förare:
  • Körkort och taxilegitimation
  • Ansvarsfull
  • Kunna flytande svenska samt bra engelska
  • Bra social förmåga
Johan Sandström Transport & Fritid är ett nytt mindre taxiåkeri som kommer att driva 5 bilar. I dagsläget har vi en ny elbil i form av Tesla 3 och en 2018 års modell Renault Talisman samt en BMW 520 årsmodell 2016. I takt med att vi anställer duktiga förare så kommer vagnparken att utökas och då även med nya Mercedes E-klass.

För att söka tjänsten så vill jag att du skickar in en kort beskrivning av vem du är till johan0709808024@telia.com
Skriv även vad du har gjort tidigare och hur du vill arbeta. Det går utmärkt att ha önskemål om tider och om man bara vill köra några timmar i veckan eller arbeta heltid. Lönen är provionsbaserad.

Bilarna är baserade i Hagen nära Kungsten. Kan eventuellt bli aktuellt att placera några bilar på annan plats så att n som kör har närmare till bilarna om ni inte bor nära Hagen,

Tillsättning av förare sker löpande så vänta inte med din ansökan men behovet är stort då jag behöver ca 15-20 förare så sök även om annonsen har legat ute ett tag då vi hela tiden behöver nya duktiga förare i takt med att firman utvecklas och blir större.

Jag ser fram emot att träffa dig!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandström
Email Mejla Johan Sandström
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Taxichaufför, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Johan Sandström Transport & Fritid är ett nytt mindre taxiåkeri i Göteborg som kör för Uber och inledningsvis kommer att driva 5 bilar. I dagsläget har vi en ny elbil i form av Tesla 3 och en 2018 års modell Renault Talisman. I takt med att vi anställer duktiga förare så kommer vagnparken att utökas och då även med nyare Mercedes E-klass.

Vi sätter en ära i att erbjuda resenärerna ett riktigt trevligt bemötande och hög service.