Taxiförare som tycker om att ge extra bra service

Taxiförare som tycker om att ge extra bra service

Trevligt mindre taxiåkeri med 6 bilar beläget i västra Göteborg söker engagerade taxichaufförer som tycker om att ge extra bra service.
Vi har lediga tider dagtid på helgerna och både dagtid och natt på söndag-torsdag. Du bestämmer själv hur många timmar per dag du vill jobba och vilka dagar du vill jobba. Flexibelt schema gör det möjligt att arbeta allt från 1 till 6 dagar per vecka och man kan arbeta olika antal dagar olika veckor.
Vi välkomnar både nybörjare och förare med tidigare erfarenhet men sök bara jobbet om du har en taxilegitimation vilket är ett lagkrav i Sverige för att få köra taxi.
Krav för att köra hos oss är också att du kan tala flytande svenska och förstå engelska.
Vi ser det som en självklarhet att du är försiktig och tar väl hand om bilarna men minst lika viktigt är att du ger kunden service i toppklass.
Utöver provisionsbaserad lön erhåller du avsättning till pensionssparande och försäkringar via FORA.
Vi kör huvudsakligen för Uber och Bolt.
Välkommen med din ansökan genom att skriva en kort beskrivning av dig själv och vad du har gjort tidigare till johan0709808024@telia.com
Vi ser fram emot din ansökan!
Johan Sandström Transport & Fritid

Vi anställer löpande och så länge annonsen finns kvar så har vi lediga tjänster.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandström
Telefon 0709808024
Email Mejla Johan Sandström
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Taxichaufför, Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 12 sept 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expanderande taxiföretag i Västra Göteborg med i dagsläget 6 bilar som huvudsakligen kör för Uber och Bolt. Vår önskan är att driva ett seriöst taxibolag med ordning och reda där kunden får bästa möjliga service. Vi tycker om att anställa förare som tycker att det är kul att köra taxi och ge kunderna riktigt bra service. Företaget har funnits sedan 2019.