Taxi chaufförer som vill ge extra bra service sökes.

Taxi chaufförer som vill ge extra bra service sökes.

Johans Taxi söker chaufförer som vill ge det lilla extra. Vi driver taxiverksamhet där vi bland annat kör BMW, Mercedes E-klass och Jaguar.

Om du vill bli en del av teamet så krävs det att du talar flytande svenska och bra engelska samtidigt som du tycker om att arbeta med människor och ge våra kunder en riktigt bra uplevelse genom ditt professionella beteende. Du är alltid välklädd och artig.

Vi kör åt Uber, Bolt och Taxijakt såväl som våra privat- och företagskunder.

Det går bra att arbeta både deltid och heltid. Lediga pass finns vardagar både natt och dag samt dagtid på helger. Ibland kan enstaka arbetspass på helgnätter finnas lediga ckså.

På Johans Taxi respekterar vi de arbetstidslagar som finns och sköter alltid redovisningen perfekt. Du kommer utöver provisionslön även att få avsättning till pensionen och du blir försäkrad via FORA.

Sök tjänsten genom att skicka ett personligt brev till mail johan0709808024@telia.com där du berättar lite om dig själv och vad du har gjort tidigare. Skriv även vad det är för arbetstider som du är intresserad av.

Du är mycket välkommen med din ansökan även om du har en nytagen taxilegitimation men sök bara jobbet om du har taxilegitimation.

Bästa hälsningar
Johan Sandström
Mer info
Kontaktperson Johan Sandström
Telefon 0709808024
Email Mejla Johan Sandström
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Taxichaufför, Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 1 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Johans Taxi driver taxiåkeri med 6 bilar där vi fokuserar på kvalitet både vad gäller bilar och förare. Vi kör bland annat BMW, Mercedes E-klass samt Jaguar.
Vi ger kunden det lilla extra.