Söker Taxiförare till Göteborg som tycker om att ge extra bra service

Söker Taxiförare till Göteborg som tycker om att ge extra bra service

Johan Sandström Transport och Fritid (Johans Taxi) söker nya taxiförare.

Vi söker dig som tycker om att ge riktigt bra service och tycker att det är kul att köra taxi. Om du bara söker för att du ska ha ett jobb så är du inte rätt förare för oss utan du måste verkligen tycka att det är kul att träffa människor och ge det lilla extra.

Vi söker nu förare huvudsakligen för arbete vardagar dagtid eller vardagar natt. Kan ibland finnas något pass ledigt på helger också men oftast inte.

För att köra hos oss krävs att du talar flytande svenska och att du även kan göra dig förstådd på engelska. Ett krav i Sverige är att man har taxilegitimation så om du inte har något sådant så är det ingen idé att skicka in ansökan. Däremot är du mycket välkommen även med ett helt nytaget taxikort.

Som person vill vi att du är social, pålitlig och en person som ger ett gott intryck för våra kunder. Vi är mycket noga med att följa de regler som finns både vad gäller arbetstid och redovisning.

Du bestämmer själv hur många dagar och timmar som du vill jobba varje vecka. Lönen är provisionsbaserad och du får även avsättning till pension och alla försäkringar via FORA.

Vi kör för Uber och Bolt och har i och med pandemin tvingats anpassa verksamheten från att ha kört med lyxbilar till att idag köra med nya men billiga bilar i form av Dacia Logan. Så länge annonsen finns synlig så har vi ytterligare behov av förare.

För att söka jobb hos oss så ber vi att du skickar in en kort beskrivning av vem du är och att du även bifogar en cv eller några rader om vad du har gjort tidigare via epost.
Mer info
Kontaktperson Johan Sandström
Telefon 0709808024
Email Mejla Johan Sandström
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Taxichaufför, Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Johan Sandström Transport och Fritid är ett taxibolag med i dagsläget 4 bilar av 2020 års modell. Vi tillhandahåller taxiresor med kvalité och vill alltid ge kunden det lilla extra. Pandemin har dock inneburit att kvaliteten numera mer sitter i förarnas uppträdande och servicevilja snarare än bilarnas beskaffenhet.Företaget kör hududsakligen åt Uber och Bolt men även åt privata och företagskunder.