Elkonstruktör sökes inom marin verksamhet

Elkonstruktör sökes inom marin verksamhet

I denna roll får du möjlighet att bidra med innovativa tekniska lösningar som möjliggör för minskade utsläpp och ett mer effektivt samhälle, är detta något som skulle passa dig? Ansök nu.

Elkonstruktör till innovativt bolag
Power Tech Sweden AB tillverkar hybrid- och elektriska framdrivningslösningar för marina enheter med hjälp av egen in-houseteknologi. De tillverkar även batterisystem, inverter applikationer och mycket annat, alltid i framkant i tekniken. I denna organisation kommer du få möjlighet att arbeta med cutting-edge teknologi, de bästa kollegorna i branschen och du får en möjlighet att vara ute hos kund och starta upp dina egna ritningar. Konceptet för Power Tech är att äga helheten, det vill säga de bygger själva vad de konstruerar. De använder inga externa parter utan för att säkerställa bästa kvalitén håller bolaget hela skeendet in-house. Organisationen befinner sig i en expansiv fas och behöver utöka sin personalstyrka, i ryggen har detta framgångsrika dotterbolag en stor och trygg koncernmoder. Vill du vara med och bidra till framgång i en mångfacetterad roll, tillsammans med fantastiska kollegor och i en riktigt härlig kultur? Ansök nu!

Om tjänsten
I denna roll kommer du arbeta med elkonstruktion av system för maritima enheter, i stor utsträckning behandlas elskåpsritningar, beräknande av kortslutning, framdrift, inverters och kraftdistribution. Det ingår även en stor del framtagning av nya lösningar efter behov i tjänsten. Det finns inte bara ett sätt att bygga dessa system på och således kommer du få diversifierade projekt och utmanas på många olika sätt i din tekniska kompetens.

Primärt arbetar Power Tech med marina enheter men i skrivande stund håller de på att ta fram lösningar för maglevtåg som skall uppnå hastigheter på 900km/h. Projekt likt detta är bara ett av många väldigt häftiga uppdrag som organisationen åtar sig.

Du kommer vidare erhålla kundkontakt och du får möjlighet till att driva dina egna projekt med allt från kundkontakt till implementering av system, du får helt enkelt vara med i hela processen. Allt montage görs internt och du får möjlighet att arbeta i nära dialog tillsammans med montörerna.

Det förekommer i liten utsträckning resande i tjänsten, är detta något som du trivs med finns goda möjligheter till att resa och vara ute på varven och hos andra för att träffa kunder och beslutsfattare.

Vidare kommer du få vara med och bidra till en grönare miljö tillsammans med några av de mest kompetenta i branschen.

Vem söker vi till denna tjänst?
Den viktigaste erfarenheten är att du har några års erfarenhet av konstruktion inom det marina eller tyngre industri. Det är meriterande om du har erfarenhet av skåpsbyggande sen tidigare. Du har erfarenhet av energiomvandling och har gärna ritat i 3D tidigare. Vidare har du grundläggande förståelse för programmering, du kommer vara ute i fält och parata med programmerare och givet detta bör du ha en förståelse för vad som sägs.

Du är lättlärd och öppensinnad som individ och tycker om att lära dig nya saker, du utmanar gärna dig själv och trivs i ett öppet klimat med högt i tak. Du är social och trivs i mötet med nya människor givet att du kommer träffa många olika individer med olika nivåer av kompetens avseende era lösningar.

Du har naturligtvis ett marint- och miljöintresse givet branschen och systemen ni producerar. Bolaget arbetar en del med Försvarsmakten och således måste du genomgå en bakgrundskontroll.

Krav
  • Du har några års erfarenhet av elkonstruktion inom det marina eller industrin (Marin erfarenhet är meriterande)
  • Du har erfarenhet inverters och motorer
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Du har grundläggande kunskaper inom programmering
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att rita i 3D
Villkor och förmåner
Du har möjlighet att tillgodoräkna dig elpraktik hos Power Tech och kan således senare plocka ut elcertifikat, dessutom kommer du få arbeta med några av de bästa inom branschen och kommer erhålla goda utbildningsmöjligheter.

Du får jobba med cutting-edge teknologi, stora effekter och miljö, något möjliggör för en grönare värld.

Power Tech är en extremt flexibel arbetsgivare som ser till att folk trivs och tycker det är roligt att gå på jobbet.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka inte ansök nu.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Transport & Logistik, Sjöfart, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobzone.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.

Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb?