Orderplockare/Leveransansvarig till Företagsväxter i Knivsta AB i Göteborg

Orderplockare/Leveransansvarig till Företagsväxter i Knivsta AB i Göteborg

VÅRT ERBJUDANDE

Motiveras du av att ge service i världsklass och av att ha högt uppsatta mål? Har du kunskaper i svenska i tal och skrift och erfarenhet av arbete som Orderplockare/Leveransansvarig? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent en Orderplockare/Leveransansvarig till Företagsväxter i Knivsta ABs verksamhet i Göteborg. Vi söker framför allt dig som är målmedveten och handlingskraftig i din yrkesroll. Vill du vara med på Företagsväxter i Knivsta ABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som Orderplockare/Leveransansvarig

I rollen som Orderplockare/Leveransansvarig ansvarar du för att plocka ihop och paketera varor för utleveranser till kund. Du ansvarar även för att leverera beställda varor till kund i rätt tid och på rätt plats.

I tjänsten ingår arbete på helger.
  DINA KVALIFIKATIONER

  Till uppdraget hos Företagsväxter i Knivsta AB söker vi dig som har erfarenhet av arbete som Orderplockare/Leveransansvarig och orderhantering. Dessutom har du kunskaper i svenska i tal och skrift och B-körkort.

  För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du strävar efter att göra det lilla extra och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Dessutom känner du ett stort engagemang för ditt arbete. Slutligen tar du ansvar för att dina arbetsuppgifter blir väl utförda.
  MERITERANDE

  Det är meriterande om du har erfarenhet av orderhantering och erfarenhet av leverans till kund. Vidare är det även ett plus om du har Truckkort A.
    OM OSS

    Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

    Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden. Detta i kombination med stor branschkunskap och lokalkännedom på respektive ort gör oss till en bemanningspartner utöver det vanliga. Bakom vår plattform, som sysselsätter hundratusentals anställda i stora företag som Amazon, XPO och H&M, har vi ett team på mer än 1000 anställda med huvudkontor i Madrid. Vår plan är att fortsätta växa sådana marknader när vi lanserar verksamhet i nya länder. I Sverige har vi ett starkt Team med många års branschkunskap och med vilja att ge bästa möjliga service till våra kandidater, konsulter, kunder & samarbetspartners.

    Arbetet hos oss genomsyras av lösningar, engagemang, expertis och energi. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som vår viktigaste uppgift att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag som vill vara med och bidra till branschens utveckling samt ge dig förmåner samt möjlighet till personlig utveckling.

    Ansökan

    Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

    Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

    Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

    Varmt välkommen med din ansökan!
    Mer info
    Område Göteborgs stad
    Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
    Typ av anställning Heltid
    Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (6 dagar kvar)

    Om arbetsgivaren

    Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

    Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent