Ux lead till offentlig kund i göteborg

Ux lead till offentlig kund i göteborg

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en erfaren UX Lead till vår offentliga kund i Göteborg som kommer vara ansvarig för User Experience. I rollen har du övergripande ansvar för att kund- och användarupplevelsen är bra och konsekvent över alla digitala produkter och plattformar, såsom webb, To Go, företag/skola, digitala skyltar mm. Driver insiktsarbete och kan omsätta behov till användarvänliga lösningar. Du kommer leda området och arbetsleda UX-designers och andra roller i ett UX-copy-design-team. Du kommer jobba tillsammans i ett team med andra UX/UI-designers och copywriters. Tillsammans med produktägarna för de olika utvecklingsteamen planeras och prioriteras olika initiativ. Arbetet sker i nära samverkan med utvecklarna och vår kund sätter ribban högt när det kommer till att ta fram tillgängliga och friktionsfria upplevelser som stöttar resenärerna i deras vardag. Produktutbud sträcker sig från olika appar och webbar till de digitala skyltar som finns runtom i länet. I rollen ingår även att ta fram idéer och koncept för nya lösningar som förbättringar i befintliga tjänster, baserat på användarnas behov och beteenden. Visst arbete med designspecifikationer och även detalj- och interaktionsdesign kan ingå.

Kvalifikationer
  • Minst 5 års erfarenhet som UX-designer
  • Erfarenhet av arbetsledning
  • Arbetat enligt agil metodik och utvecklingsinkrement
  • Erfarenhet av verktygen Adobe CC, XD och Jira
  • Talar obehindrat på svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper

Som person söker vi dig som har god förmåga att kommunicera lösningar, idéer och tankar för kunskapsspridning. Du är en prestigelös lagspelare som alltid utgår från användarens perspektiv och kan argumentera för designvalen du gör.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (40h/v) med önskad start 2021-09-01 och uppdraget löper fram till 2022-01-31 med möjlighet till förlängning. För detta uppdrag kommer du att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund. Skicka in din ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Elin Lamby
Telefon 070-838 03 96
Email Mejla Elin Lamby
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 aug 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.